Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

AROBS, în topul Deloitte al creşterii regionale

23 Octombrie 2008



AROBS Transilvania Software s-a clasat direct pe locul cinci în primele 50 de companii de tehnologie din regiune (clasamentul Deloitte Central Europe FAST 50 pe 2008), marcând astfel o premieră în istoria FAST 50, clasament aflat la a noua ediţie. Alte două companii româneşti care au intrat în clasamentul final sunt TeamNet International, parte a grupului Asesoft (locul 7) şi LASTING Software, parte a grupului Lasting System din Timişoara (locul 38).


Programul Deloitte Technology Fast 50 a fost lansat în Silicon Valley, California, în 1995 şi a fost extins la programul Technology Fast 500 în America de Nord, Asia-Pacific şi Europa. Acest program se derulează independent în 17 ţări din afara Statelor Unite şi în regiunea central-europeană, în Cehia, Ungaria, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Bulgaria şi, începând din acest an, România, Serbia, Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina şi Lituania. Ediţia din 2008 al FAST 50 Europa Centrală este dominată de Ungaria, cu 14 companii (28% din total), urmată de Cehia, cu 13 companii (26%), Polonia cu nouă companii (20%), şi Slovacia cu patru (8%).


„Este prima dată când România se alătură acestui proiect, iar debutul este foarte promiţător: avem trei companii româneşti calificate, dintre care două în primele zece. (...) Din acest punct de vedere, poziţia pe care s-a plasat AROBS Transilvania este cu atât mai mult o performanţă, indicând nu doar potenţialul industriei româneşti de IT, ci şi forţa pieţei clujene şi meritul antreprenorilor locali”, consideră Lazslo Tandel, şeful biroului regional Deloitte Cluj-Napoca.

Laszlo Tandel, şeful biroului regional Deloitte Cluj-Napoca, înmânând diploma Deloitte managerului general AROBS Transilvania Software, Voicu Oprean



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite