Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Julien Stile optimizează distribuția în Key Accounți prin implementarea SeniorERP cu EDI

09 Decembrie 2008



SeniorERP este sistemul ERP preferat de Julien Stile, în urma analizei mai multor oferte locale și internaționale și va asigura managementul integrat al importului și distribuției de echipamente electrice la nivel național. Prin conectorul EDI (Electronic Data Interchange), SeniorERP va asigura managementul strict, în timp real, al distribuției în Key Accounts, precum și suportul pentru diversificarea controlată a produselor și creșterea cotei de piață.


Julien Stile este importator exclusiv al brandurilor Vents, Polmark, Ospel, Karlik, Univex, (unic importator și în Rep.Moldova), Zamel, Metalka-Majur. Distribuția produselor este făcută prin:
- O rețea de peste 80 de magazine la nivel național;
- Dealeri în toate marile orașe (Timișoara, Cluj, Oradea, Sibiu, Craiova, Consțanta, Brașov, Baia Mare etc.);
- Magazine “do-it-yourself”: Bricostore, Praktiker, Baumax, Obi, Mr. Bricolage, Brick Constanta, Dedeman Bacau, Brithouse și Brico Plus.

SeniorERP integrează functionalități dedicate importatorilor și distribuitorilor care livrează în marile lanțuri de hypermarketuri din România, bazate pe conceptul EDI (Electronic Data Interchange). Comunicarea prin EDI reprezintă o condiție solicitată de marile lanțuri de hypermarketuri în relația cu furnizorii pentru standardizarea și eficientizarea schimburilor comerciale. Printre beneficiile utilizării EDI de către companiile de distribuție se numără:
- Reducerea costurilor prin înlocuirea comunicării pe fax și hârtie cu formate XML, bazate pe standarde acceptate pe scară largă; EDI oferă avantajul stocării și manipulării datelor electronic, fără alte costuri de introducere manuală de date;
- Reducerea timpilor necesari schimbului de informații și documente între distribuitor și Key Account prin eliminarea efortului de sortare, distribuție, organizare și căutare de documente;
- Eliminarea erorilor cauzate de manipularea documentelor prin operarea cu formate standard;
- Siguranță crescută a datelor, acestea ajungând direct în sistemul partenerului comercial;
- Creșterea calității relației furnizor- Key Account prin comprimarea, standardizarea și ușurarea comunicării, avantaje resimțite de ambii comercianți.


Decizia implementării unui ERP a venit din nevoia de a asigura un anumit standard de lucru cu partenerii noștri, în special la nivel de distribuție în Key Accounți. Aveam nevoie de o mai bună organizare, de control integrat, riguros al întregului proces de distribuție, control pe care vechea aplicație de contabilitate și gestiune nu îl putea asigura. Cu ajutorul SeniorERP vom avea acces în timp real la statistici de vânzări și alte informații fără erori, obținând în același timp rapiditate și siguranță în operare. Un avantaj major al SeniorERP a fost integrarea cu EDI, lucru care permite schimbul de informații în timp real cu magazinele „do it yourself”, unul dintre principalele canale de distribuție pentru noi. Am apreciat intuitivitatea și siguranța sistemului, compatibilitatea cu domeniul nostru de activitate, precum și serviciile profesioniste oferite de echipa Senior Software.” Dan Marinescu, Sales Manager, Julien Stile.


Pentru mai multe informații despre SeniorERP cu EDI, intrați pe www.seniorERP.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite