Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Comunicarea electronică - unealtă sau vulnerabilitate?

19 Decembrie 2008




Antivirusul bazat pe semnături generice de familii de viruşi scanează protocoalele de e-mail POP3, SMTP şi IMAP, blocând o parte însemnată de malware ce poate fi recunoscut pe baza semnăturilor.


A cincea linie de apărare este reprezentată de protecţia împotriva “zero-hour outbreaks”, adică împotriva noilor exploatări care apar până să fie disponibile semnături sau patch-uri de securitate. Tehnologia Check Point analizează comportamental miliarde de mesaje, identificând conţinutul periculos şi marcând respectivul mesaj sau tip de mesaj. Această informaţie este transmisă către locaţiile de update, furnizând protecţie rapidă pentru toţi utilizatorii Check Point UTM-1 Total Security.


Folosind tehnologii de tip intrusion prevention system la nivel de e-mail, companiile pot beneficia de un nivel suplimentar de protecţie împotriva atacurilor concertate asupra infrastructurii de mesagerie sau de reţea. Prin această tehnologie este furnizată protecţie locală, dar este şi eliminată posibilitatea de a folosi aceste infrastructuri pentru a ataca alte ţinte, expunând astfel compania la litigii legale.

Rezultate


Atât în testele proprii, cât şi din mărturiile clienţilor, s-a constatat că rata de eficacitate a protecţiei oferite de Check Point este peste 97%. De asemenea, atacurile la nivel de server şi de infrastructură au fost respinse în totalitate. Aceste rezultate fac din soluţia Check Point una dintre cele mai bune opţiuni, la acest moment, scalabilă, flexibilă şi suplă, uşor de gestionat şi uşor de utilizat.
Specialiştii Provision – unic distribuitor autorizat Check Point pentru România – sunt în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră pentru eventuale teste-pilot sau informaţii suplimentare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite