Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Antivirus gratuit pentru clientii Vodafone Mobile Connect

13 Ianuarie 2009





Clientii serviciilor Vodafone Mobile Connect pot testa si utiliza gratuit, timp de 3 luni, incepand de azi, produsul antivirus BitDefender. Software-ul este oferit promotional clientilor Vodafone Romania, in urma parteneriatului cu BitDefender si poate fi descarcat la adresa www.vodafone.ro/vmc.
Dupa cele trei luni gratuite de utilizare, clientii Vodafone pot folosi in continuare antivirusul, achizitionand licenta BitDefender, prin SMS sau folosind cardul de credit.
Incepand din ianuarie 2009, Vodafone Romania a extins aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps, in cinci noi orase: Oltenita, Dej, Motru, Fetesti si Rosiori de Vede. In prezent, Vodafone Romania ofera servicii 3G broadband, in 527 de localitati, acoperind 50% din populatia tarii.
Pana la 18 februarie 2009, clientii Vodafone beneficiaza de oferte promotionale pentru achizitionarea unui laptop la preturi speciale, impreuna cu abonamentele Vodafone de Internet mobil de mare viteza. Oferta speciala curenta include laptop-ul Vodafone Log'n'Go 160, la preturi incepand de la 99 Euro cu TVA, cu abonament de date incheiat pe o perioada de 2 ani. Vodafone ofera un portofoliu extins de laptop-uri pentru a acoperi nevoile de comunicatii ale tuturor segmentelor de clienti, incluzand modele Dell, Toshiba, Asus si Sony.







Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite