Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Rezultate în creştere cu 22% pentru Asesoft Distribution

05 Februarie 2009



Asesoft Distribution a înregistrat anul trecut o creştere a vânzărilor cu aproximativ 22%, atingând o valoare a cifrei de afaceri de 127 de milioane de dolari.
„Piaţa de distribuţie IT în segmentul în care noi activăm a crescut cu mai puţin de 10% în 2008, ceea ce face ca rezultatul nostru să fie unul foarte bun per ansamblu. Pentru noi, anul 2009 este unul de creştere uşoară în care ne propunem să ajungem la o cifră de afaceri de 130 de milioane de dolari. Obiectivul nostru este să ne păstrăm o creştere profitabilă a afacerii, chiar dacă, după estimările noastre, rata de profit va scădea spre 1% în acest an”, a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution. Stanciu a adăugat că Asesoft Distribution nu intenţionează să concedieze angajaţi sau să scadă salariile.
Conform comunicatului companiei, cele mai mari creşteri au fost aduse de vânzările de monitoare, notebook-uri, produse pentru reţea şi software retail. Pentru acest an compania estimează o creştere a cererilor de servere.
Asesoft Distribution intenţionează ca în acest an să compenseze o posibilă scădere a pieţei de hardware IT prin semnarea de noi parteneriate cu furnizori de prim rang la nivel internaţional.
„Vrem să continuăm susţinerea partenerilor pe termen lung, iar în acest an cu atât mai mult ne propunem să investim pentru a-i ajuta să treacă cu bine peste perioada economică dificilă. Încercăm reducerea preţurilor cu suport de la toţi furnizorii, menţinerea unei relaţii strânse cu partenerii, programe de marketing care să stimuleze vânzarea. Vom fi însă mult mai atenţi în analiza fiecărui client în parte în cazul acordării unui termen de plată”, a declarat Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite