Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Panda lanseaza serviciul Managed Office Protection

05 Februarie 2009



Panda Security a lansat recent serviciul Panda Managed Office Protection, destinate clientilor SoHo, IMM-urilor si companiilor cu sucursale. Serviciul web-based este oferit ca abonament si include protectie proactiva anti-malware, administrare firewall personal, analiza aprofundata a malware-ului. Serviciul este disponibil furnizorilor de servicii Internet (ISP), furnizorilor de securitate administrata (MSSP) sau resellerilor care ofera companiilor servicii de protectie completa si doresc sa distribuie solutia Panda Security, ca serviciu pe termen lung, cu valoare adaugata.
Panda Managed Office Protection furnizeaza o noua interfata Web care permite monitorizarea si administrarea retelelor clientilor de la distanta, in mod simplu si sigur folosind un browser Web, eliminand consumul de timp si deranjul aferente vizitelor la fata locului. Acest serviciu poate fi, de asemenea, personalizat cu propriul logo si propriul brand ale partenerului.
Noile caracteristici si imbunatatiri aduse de versiunea 5.02 includ:
• Personalizarea de brand: furnizorii de securitate au acum posibilitatea de a personaliza acest serviciu la toate nivelele cu propriile logo-uri, antete etc.
• Management global al clientilor imbunatatit: ecranul principal al consolei de management prezinta in rezumat informatiile cheie privind situatia protectiei si licentelor tuturor clientilor. De asemenea, exista o serie de imbunatatiri privind utilizarea interfetei si a sistemului de ajutor online.
• Valoare adaugata sporita a serviciilor de management ale partenerilor: serviciul permite partenerilor sa programeze transmiterea de rapoarte cu informatii si grafice care prezinta activitatea de detectie si starea protectiei in ultimele 24 de ore catre clienti.
• Pierderi de productivitate reduse pentru clienti. noua versiune ofera clientilor niveluri inalte de protectie, cu o utilizare minima a resurselor, gratie unui sistem optimizat de actualizari P2P la nivelul retelelor locale, in vederea reducerii la minim a consumului de latime de banda.
Panda Managed Office Protection ofera partenerilor o interfata Web simpla pentru instalarea si administrarea protectiei retelelor locale ale clientilor, in siguranta si de la distanta, folosind orice computer conectat la Internet. Aceasta inseamna ca partenerul poate furniza IMM-urilor sau organizatiilor mari cu sucursale un serviciu de securitate externalizat, oferind acestora posibilitatea de a se concentra asupra activitatii de baza, fara necesitatea efectuarii de investitii intr-o infrastructura suplimentara.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite