Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Presedintele IAB Europa vine la Digital Marketing Forum

11 Februarie 2009Alain Heureux, presedintele IAB Europa, asociatie profesionala a industriei de publicitate on-line din Europa, va fi prezent la cea de a treia editie a Digital Marketing Forum, evenimentul organizat de Evensys in perioada 25 si 26 februarie. Alaturi de Hereux, pe lista invitatilor internationali se mai afla Julian Smith, director of Digital Insight & Research, MEC Interaction, un lider recunoscut in marketing digital si comunicare, specializat pe crearea, implementarea si evaluarea strategiilor de comunicare inovative.
In prima zi a evenimentului, al carei program cuprinde 2 conferinte si 6 seminarii despre eficienta si strategie prin campaniile on-line si mobile, vor fi prezentate rezultatele celei de-a doua editii a studiului "On-line Leading Brands", dedicat brandurilor on-line ce activeaza pe piata locala. In cea de a doua zi a forumului, vor avea loc 4 seminarii consecutive despre comunicare interactiva, planificare si strategie in mediul online si mobile.
Cu ocazia acestui eveniment, va fi lansata si cea de-a doua editie a ghidului "Digital Marketing Report", publicatie anuala dedicata comunitatii de specialisti din mediului on-line si mobil din Romania, care prezinta evolutia mediului online si mobil in 2008, precum si tendintele din domeniu pentru anul 2009.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite