Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Apple lansează noi modele desktop

04 Martie 2009



Apple, prin distribuitorul său autorizat în România - I.R.I.S. S.A., a anunțat astăzi lansarea pe piață de noi modele din segmentul desktop, incluzând modelul iMac 24” și Mac mini cu procesoare grafice integrate puternice.
Începând de astăzi, gama iMac se îmbogățește cu două noi modele, pe 20” și 24”, la prețuri convenabile. iMac 24” conține procesoare Intel Core 2 Duo, ce funcționează la viteze de 3,06 GHz, 4GB memorie DDR 3 la 1066 MHz, HDD de 640 GB sau 1TB și mai multe variante de plăci grafice. Noul Mac mini este un desktop ce măsoară doar 15,25 x 15,25 x 5 cm. Beneficiind de puterea procesoarelor grafice integrate NVIDIA GeForce 9400M disponibile și pe notebook-urile din gama MacBook, Mac mini poate oferi o performanță grafică de până la 5 ori mai mare decât generația anterioară. În același timp poate fi considerat desktop-ul cu cel mai redus consum de energie, consumand doar 13W în repaus. Pentru mai multe informații puteți vizita: www.apple.com/imac şi www.apple.com/macmini.
Tot astăzi, Apple a anunțat lansarea noului model Mac Pro. Cu sprijinul noilor procesoare Intel „Nehalem” Xeon ce funcționează la viteze de până la 2,93 GHz și a unei arhitecturi de sistem avansate, noul Mac Pro livrează de două ori mai multă performanță decât generația anterioară. Informațiile privind prețul și disponibilitatea în România a modelelor anunțate vor fi comunicate ulterior.




Tags: Apple, IRIS, iMac, desktop

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite