Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio prezintă un nou telefon cu GPS

12 Martie 2009



Mio, unul dintre principalii producători de dispozitive de navigaţie portabile, a prezentat în cadrul unui roadshow virtual al companiei, noul telefon cu GPS Explora K70, precum şi cel mai nou software de navigare „Mio Spirit”.
Justine Liu, director de marketing şi comunicare al Mio Technology la nivel internaţional, a precizat că, deşi situaţia economică globală nu este favorabilă dezvoltării segmentului de navigaţie mobilă, potenţialul smartphone-urilor este în creştere, ceea ce reprezintă o oportunitate în extinderea pieţei.
„Mio a adus pe piaţă în ultimii ani telefoane cu GPS cu funcţii de navigare excelente. Noul telefon cu GPS Explora K70 se bazează pe expertiza Mio şi ilustrează strategia companiei de a îmbunătăţi stilul de viaţă mobil al consumatorilor,” a declarat Liu.
Explora K70 aduce laolaltă funcţiile de navigare, comunicaţiile şi caracteristicile multimedia pentru utilizatorii care se află în cautarea unui dispozitiv cu funcţii multiple. Extrem de sensibile, funcţiile de GPS sau AGPS pot fi folosite cu software-ul de navigare pentru indicaţii în trafic sau pentru realizarea fotografiilor etichetate geografic. Camera de 3.0 megapixeli, photo viewer-ul şi playler-ul multimedia îmbogăţesc funcţiile de divertisment ale telefonului Explora K70. K70 foloseşte Windows Mobile® 6.1 şi programele Office Mobile. Produsul va fi disponibil în România în al doilea trimestru al anului 2009.
Sistemul de navigare, Mio Spirit, are o interfaţă intuitivă a meniului şi Explore Mode™, care oferă o căutare rapidă a punctelor de interes şi o vizualizare dintr-o privire a hărţii din jurul punctelor de interes. Liu a accentuat că prin lansarea Mio Spirit utilizatorii vor avea acces la noi experienţe. Expoziţia virtuală este valabilă până pe 20 martie 2009, la adresa web www.mio.com/promo/virtual_roadshow/.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite