Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

FiT Distribution a preluat magazinul online ShopIT.ro

12 Martie 2009



FiT Distribution, companie de distribuţie IT, a anunţat preluarea, în cadrul diviziei sale online, a magazinului www.shopIT.ro, specializat în vânzări de produse IT&C. Magazinul online va opera independent, alăturându-se celorlalte magazine online din grup: PCfun.ro, ElectroFun.ro şi 24PC.ro.
„Achiziţia magazinului online ShopIT.ro reprezintă încă o etapă de dezvoltare a diviziei online a companiei FiT Distribution, după achiziţia de la începutul acestui an a domeniului 24PC.ro. Toate acestea demonstrează consecvenţa planului nostru strategic de consolidare a industriei anunţat încă de la sfârşitul anului 2008. Această strategie de consolidare este cea mai potrivită metodă de a creşte în mod susţinut, chiar şi într-o perioadă de criză prin care trece acum întreaga economie. Astfel, pe de o parte, fiecare achiziţie reprezintă o posibilitate de a reduce costurile de operare la nivelul grupului de comerţ online, prin realizarea sinergiilor între diversele magazine online şi, pe de altă parte, este o oportunitate de a creşte în continuare cota de piaţă”, a declarat Marius Ghenea, preşedintele FIT Distribution.
Integrarea ShopIT.ro sub umbrela FiT Distribution va contribui la dezvoltarea magazinului online pentru adresarea, în continuare, a clienţilor specializaţi sau profesionişti în IT, pentru care acesta a fost în mod constant o sursă de produse, componente de calculator de bună calitate şi la preţuri competitive.
Magazinul online ShopIT.ro, înfiinţat în anul 2004, este unul dintre cele mai cunoscute magazine online din domeniul e-commerce din România. Magazinul a realizat în ultimul an vânzări online de aproximativ 4 milioane de dolari. Magazinul a înregistrat un număr de 40.000 de clienţi, situându-se astfel printre primele 10 magazine online româneşti specializate în IT&C.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite