Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Endava intra pe piata Digital Media

30 Martie 2009



Endava, compania de servicii IT cu centre de dezvoltare software si suport tehnic in Marea Britanie, Romania si Moldova, si IMG Worldwide, cel mai mare grup international de sport, media si entertainment, au anuntat semnarea unui contract pe mai multi ani.
Endava va coordona serviciile de suport si mentenanta pentru website-uri cu un trafic de peste 1 miliard de afisari pe an, administrate de IMG Digital Website Services.


Endava are competente in proiectarea, dezvoltarea, implementarea si managementul sistemelor critice de business pentru unele din cele mai mari companii din lume din domeniile: servicii financiare, telecomunicatii, media si servicii profesionale, fiind aleasa ca partener de catre IMG in urma unui process de selectie indelungat. In cadrul acestui contract, nu numai activitatea dar si multi dintre membrii echipei de productie si dezvoltare a IMG Digital Media au fost preluati de Endava si vor continua sa lucreze pentru clientii existenti.


Carmi Zlotnik, Head of Global Media Operations IMG Media, a declarat: “Endava poate asigura un nivel de competente tehnice si investitii de care sa beneficieze IMG si clientii nostri. IMG urmareste obtinerea unor costuri variabile, iar Endava este in masura sa asigure din start acest lucru. Suntem 100% siguri ca acest parteneriat va avea un impact pozitiv asupra clientilor actuali si respectiv ne pune intr-o pozitie mai buna pentru a ne mari portofoliul de clienti in viitor.”


John Cotterell, CEO Endava, a declarat: “Acest contract cu IMG confirma intentia noastra de a investi in servicii pentru digital media. Avand o echipa de profesionisti cu competente tehnice pentru acest domeniu, Endava este ideal plasata pentru a furniza servicii de ultima generatie, personalizate si in conditii de costuri avantajoase.”


Marian V. Popa – Managing Director Endava Eastern Europe a precizat: “Serviciile furnizate catre IMG vor fi asigurate din mai multe locatii din Europa de Est si de Vest, astfel incat sa punem in valoare potentialul modelului nostru de livrare combinat, bazat pe utilizarea expertizei si capabilitatilor tehnice din locatiile noastre din Est si Vest. Serviciile de digital media pentru gestionarea website-urilor vor completa oferta noastra actuala pentru clientii din Romania si Moldova.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite