Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Noi suite Altiris de la Symantec

22 Aprilie 2009Symantec Corp. anunta azi lansarea Altiris Client Management Suite 7.0 si Altiris Server Management Suite 7.0. Ambele suite ofera o vizibilitate sporita in inventarierea bunurilor IT simplificand administrarea de zi cu zi si imbunatatind productivitatea utilizatorilor, ajutand clientii sa realizeze reduceri de cost semnificative, marindu-si astfel valoarea investita in domeniul IT.
Utilizand solutia Symantec de management integrat endpoint peste multitudinea de sisteme client si servere –mediu fizic sau virtual- clientii se asigura ca informatiile lor valoroase sunt protejate, usor de administrat si controlat. Client Management Suite 7.0 si Server Management Suite 7.0 automatizeaza sarcinile de management manual asigurandu-se ca uneltele de productivitate si datele sunt functionale si conforme cu licentele. Ambele suite sunt construite pe platforma de management Symantec furnizand cele mai bune practici de automatizare a proceselor si o integrare modulara si extensibila pentru intreg portofoliul Symantec cit si peste terte solutii.
„In contextul economic actual se pune accentul mult pe reducerea costurilor, clientii cautand modalitati de a taia din cheltuieli si a reduce complexitatea administrarii solutiilor endpoint imbunatatind in acelasi timp securitatea.” spune Francis deSouza, Senior Vicepresident, Enterprise Security Group, Symantec.
Client Management Suite 7.0 si Server Management Suite 7.0 furnizeaza automatizarea si integrarea necesara dintr-o locatie centrala pentru a ajuta clientii sa reduca timpul de administrare a activelor IT, a imbunatati securitatea si a reduce costurile operationale.
Romsym Data este distribuitor al solutiilor Symantec in Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite