Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Romsym Data devine distribuitor Data Domain

29 Aprilie 2009



Romsym Data, unul dintre principalii furnizori de solutii IT din Romania, anunta semnarea parteneriatului cu Data Domain, pentru distribuirea sistemelor de stocare destinate eliminarii datelor redundante incepandcu luna Mai 2009 .


Despre Produsele Data Domain


Sistemele de stocare destinate eliminarii datelor redundante ofera performante optime in cazul protectiei datelor si recuperarii lor in urma dezastrelor. Data Domain ofera o gama de produse usor de utilizat, pentru a indeplini cerintele legate de backup, stocare si arhivare in cazul firmelor si organizatiilor de toate marimile, urmarind, totodata, reducerea costurilor si simplificarea managementului datelor. Sistemele Data Domain suporta toate aplicatiile cunoscute in domeniul realizarii de backup si arhivarii, pentru o integrare usoara in infrastructurile IT existente.


Produsele Data Domain se integreaza in infrastructurile existente ale clientilor si sunt compatibile cu cele mai cunoscute produse software pentru realizarea de backup si arhivare. Pentru a afla mai multe despre Data Domain, puteti accesa www.datadomain.com.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite