Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Primul portal romanesc de comert exterior

08 Mai 2009



Primul portal dedicat comertului exterior romanesc a fost lansat in cursul acestei saptamani de catre Ministerul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA), in parteneriat cu Centrul International de Comert Geneva, anunta www.administratie.ro.
Portalul de comert exterior este un element important al Strategiei Nationale de Export, fiind primul instrument de acest gen din Romania. Este vorba despre un sistem interactiv de informatii, cunostinte si consiliere a mediilor de afaceri privind pietele externe si modalitatile cele mai eficiente de a incheia tranzactii internationale si de a dezvolta exportul.
Sistemul este conceput astfel incat sa mentina o legatura rapida si eficienta intre comunitatile de afaceri teritoriale si pietele externe prin intermediul retelei de reprezentare comercial-economica din strainatate a MIMMCMA si cu sprijinul retelei interne de servicii pentru comert exterior.
De asemenea, portalul isi propune sa concentreze informatiile de comert exterior si sa coaguleze eforturile tuturor celor implicati in exportul romanesc, spre a oferi exportatorilor posibilitatea de a-si orienta activitatea si de a-i ajuta la elaborarea strategiilor de penetrare pe pietele externe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
maria
caut parteneriate de afaceri. nu aveti aceasta sectiune? sau nu o gasesc eu.
19 Iunie 2010, 06:44:40
redactia
Buna ziua, Aceasta sectiune nu se regaseste in revista. Daca sunteti interesanta de parteneriate in zona IT puteti incerca o cautare dupa acest cuvant-cheie.
25 Iunie 2010, 04:10:14