Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CA Forum pentru prima dată la Bucureşti

30 Iunie 2009



CA şi SolvIT Networks au organizat primul forum dedicat soluţiilor CA în România.


CA Inc. (NASDAQ:CA), cea mai mare companie independentă de software pentru management-ul IT, şi SolvIT Networks, CA Strategic Partner pentru România, au organizat pentru prima dată un forum dedicat produselor CA în România. Evenimentul a fost prilejuit de lansarea a 13 variante noi de produse Enterprise IT Management (EITM), produse menite să ajute CIO să obţină Lean IT prin reducerea pierderilor, creşterea productivităţii şi îmbunătăţirea experienţei consumatorilor.

“Am organizat acest eveniment pentru că am considerat că este momentul să ne apropiem mai mult de clienţii CA din România. Este bine că aceştia au avut ocazia să vadă direct în ce fel produsele noastre îi pot ajuta să obţină Lean IT, să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante şi să obţină valoare maximă la costuri minime”, a declarat Brana Nikolajevic(foto), country manager CA pentru România şi Ungaria.


Evenimentul s-a încadrat într-o serie de conferinţe organizate de CA pe întreg globul şi a fost pentru prima oară când a ajuns şi la Bucureşti. “Ne bucurăm că am reuşit să aducem un astfel de forum şi pe piaţa din România, dar mai ales ne bucurăm că am avut în sală reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante companii din ţară, atât din domeniul public cât şi din cel privat. Este esenţial pentru noi să dialogăm deschis şi direct cu publicul nostru ţintă, să le explicăm clienţilor cum îi putem ajuta şi să le demonstrăm concret că soluţiile EITM oferite de CA sunt cele potrivite pentru companiile lor. Iar interesul pe care l-au arătat cu această ocazie ne face să credem că au înţeles importanţa Lean IT”, a adăugat şi Mihai Scemtovici(foto), Business Development Manager al SolvIT Networks.


În cadrul evenimentului au avut loc mai multe prezentări susţinute de experţi CA şi SolvIT cu teme cum ar fi: CA Service Assurance Management, CA Data Loss Prevention, CA Project and Portfolio Management, CA Data Center Automation sau CA Service Management.
Lean IT permite CIO să se concentreze pe ceea ce este cel mai important, şi anume oferirea de lucruri valoroase clienţilor interni şi externi, reducând în acelaşi timp costurile. Soluţiile EITM oferite de CA conferă organizaţiilor o cale spre Lean IT prin unul dintre portofoliile de IT management cele mai comprehensive din întreaga industrie, axate pe toate mediile: de la mainframe la soluţii distribuite, de la virtual la fizic şi de la soluţii online la soluţii instalate la client.
Vizitaţi CA pentru a afla mai multe despre produsele EITM de la CA şi cum ajută ele la utilizarea Lean IT.


Despre CA
CA (NASDAQ: CA) este principala companie independentă de software pentru managementul IT din întreaga lume. Prin viziunea şi expertiza Enterprise IT Management (EITM) de la CA, companiile pot administra, manageria şi securiza mai eficient domeniul IT pentru a optimiza performanţele în afaceri şi a-şi asigura avantaje competiţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ca.com.


Despre SolvIT
SolvIT Networks s-a poziţionat ca şi partener regional CA, furnizor de soluţii complete pentru managementul infrastructurii, al proceselor şi al aplicaţiilor critice. SolvIT oferă companiilor un portofoliu variat de soluţii, ce acoperă cu succes o gamă extinsă de cerinţe tehnologice şi servicii excelente de implementare şi suport .


Evenimentul s-a încheiat cu un cocktail în grădina hotelului Crowne Plaza. Cu această ocazie, toţi invitaţii au putut participa la iniţierea în tainele tirului cu arcul, făcută de către preşedintele Federaţiei Române de Tir cu Arcul, Doru Danileţ, în urma căreia au primit o diplomă de iniţiere în tainele tirului cu arcul. După iniţiere a urmat un concurs cu premii oferite celor mai buni trăgători: Sony PlayStation 3, câştigat de Stanciu Bogdan - GEA Strategy & Consulting, Sony HandyCam DCR, câştigat de Radu Mihaela – Transgaz şi Samsung Laser Multifuncţional Color, câştigat de Parpală Eduard Gabriel – Vodafone România.



Constantin Noica, nr. 136, et. 4
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40-(0)-31 405.95.71
Fax: +40-(0)-31 405.95.72
Web: http://www.solvitnetworks.com
Email: office@solvitnetworks.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite