Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

CA inlocuieste licentele de securitate Sun si Oracle

22 Iulie 2009Programul CA SPF 100 ofera propuneri de migrare IAM pentru clientii Sun si creste valoarea investitiilor in securitate cu rezultate masurabile in 60 – 90 de zile.
Impulsionata de consolidarea industriei si interesul crescut pentru solutiile CA Security Management, compania CA a creat un program de migrare al clientilor Sun Microsystems (NASDAQ: JAVA) catre CA Identity and Access Management (IAM).

“CA SPF 100” permite clientilor Sun sa schimbe licentele lor Sun1 pentru licente echivalente de CA Identity Manager, CA Role & Compliance Manager sau CA SiteMinder – cu un discount de 100 %. Acest program care va functiona pana la 31 Martie 2010, poate fi aplicat si clientilor Oracle2 care sunt interesati de schimbarea catre solutiile CA IAM. Conform acestui program, clientii produselor Sun si Oracle, vor primi un numar de licente CA necesar pentru numarul de utilizatori autorizati existenti la momentul transferului. Unicul cost suportat de client va fi taxa mentenantei anuale pentru produsele CA.

Clientii care vor profita de aceasta oferta vor putea de asemenea sa beneficieze de serviciul CA Rapid Implementation, care ajuta la migrarea catre solutiile CA. Aceste servicii sunt special create, pentru a ajuta clientii care le achizitioneaza sa obtina valoare in urma investitiilor in securitate, in termen de 60 – 90 de zile. Acestea includ training CA realizat de CA Education pentru a ajuta clientii sa profite de toate caracteristicile produselor.

“IDC preconizeaza ca piata managementului de identitate si acces va atinge 4.8 miliarde de $ pana in anul 2013, exclusiv pe baza serviciilor profesionale”, a spus Christian A. Christiansen, Vice Presedinte de Program, Security Products and Services, IDC. “Printre liderii pietei de IAM, CA ofera o solutie extrem de acesibila care va reprezenta baza unei dezvoltari rapide a pietei IT.”

Intr-un studiu realizat recent despre cheltuielile cu securitatea in cadrul economiei de azi, respondentii au declarat ca vor achizitiona sau planuiesc sa achizitioneze, in urmatoarele 12 luni, tehnologii de managementul identitatii si accesului.3 Aceste tehnologii includ solutii pentru administrarea ciclului de viata al identitatii cum ar fi Role Management, User Management si Web Access Management. CA a fost pozitionata in zona liderilor in Gartner's Magic Quadrant pentru User Provisioning4 si pentru Web Access Management.5 Avand la dispozitie solutii de top solide de la CA,disponibile printr-o oferta atractiva prin programul CA SPF 100, nu exista motiv pentru intarzierea unor initiative de management al identitatii si accesului.
Pentru mai multe informatii despre CA SPF100, puteti trimite un email la adresa: SPF100@ca.com.


Solutiile CA sunt distribuite in Romania de SolvIT Networks, CA Partner of the Year 2008.1 Sun OpenSSO, Sun Identity Manager, Sun Role Manager, Sun Identity Compliance Manager
2 Oracle Access Manager, Oracle Identity Manager, Oracle Role Manager
3 The study was conducted by GMG Insights and sponsored by CA.
4 Gartner, Inc., “Magic Quadrant for User Provisioning,” by Earl Perkins, Perry Carpenter, August 15, 2008.
5 Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Web Access Management,” by Ray Wagner, Earl Perkins, and Perry Carpenter, November 26, 2008.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite