Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Noi oferte si servicii de la Beia Consult

04 August 2009Promotia „Dialogic's DMG Starter Kit promotion„ pentru Dialogic Media Gateways si software Dialogic Diva SIPControl a fost extinsa pana la data de 31 August 2009. Partenerii si clientii pot participa la programul Starter Kit care ofera reducere de 50% pentru produsele Dialogic, mai multe detalii fiind disponibile pe site-ul www.dialogic.com.

De la OpenVox au fost lansate placile single port E1/T1 : DE115P & DE115E cu modul echo cancellation hardware pentru aplicatii Linux PBX Asterisk. Aceasta placa ISDN PRA completeaza linia de produse PRI OpenVox cu module echo cancellation avand capacitati de la 1 port pana la 4 porturi (quad port E1). Modulul OpenVox EC100-32 permite utilizatorilor sa elimine ecouri de pana la 128ms sau 1024 taps pe toate cele 32 canale in modul ISDN PRA E1 sau 24 canale in modul T1/J1. In plus, acest modul implementeaza Octasic Voice Quality Enhancement pentru a beneficia de avanatajul unei calitati superioare a sunetului pentru toate apelurile.
Pentru clientii noi sau existenti care doresc sa isi dezvolte o aplicatie proprie insa nu doresc sa piarda timp cu programare low level este lansata o promotie cu un bundle: placa Synway SHD E1 + Contarra Cameleon development toolkit. De asemenea dezvoltatorii Asterisk / Linux care doresc sa construiasca sisteme Small Office/Home Office (SOHO) si Small/Medium Enterprises (SME) pot utiliza solutii PIKA Applicance Developer Kit in cadrul unui pachet promotional cu placi de trunchiuri BRI ISDN sau analogice FXO / FXS.

Beia Consult anunta introducerea sistemului Siemens OpenScale Operate Service Packages conceput sa ofere intreprinderilor modalitati simple si eficiente de administrare a costurilor. Datorita economiilor operationale de pana la 20%, noile pachete de servicii pot oferi clientilor un control superior al costurilor si o agilitate crescuta in administrarea mediilor eterogene.

Grupul Siemens Enterprise Communications, unul din cei mai mari furnizori de solutii de comunicatii business, a anuntat disponibilitatea unui nou pachet de servicii Siemens OpenScale Operate ce poate ajuta companiile in administrarea infrastructurii de comunicatii, reducand costurile cu pana la 20 %. Noile oferte de servicii permit organizatiilor sa profite de reteaua de distributie globala Siemens pentru a acoperii medii multi-producator, cat si medii hibrid, constituite din retele voce si de date pe suport SIP, TDM, sau clasice.

Pentru a putea supravietui in climatul economiv actual,intreprinderile ar trebui sa caute in permanenta modalitati de reducere a costurilor si crestere a incasarilor. Cu noile pachete de servicii OpenScale Operate, organizatiile pot partaja operatiunile zilnice de comunicare cu un partener de incredere pentru a micsora cheltuielile, optimiza echipamentele de retea si pentru a concentra resursele si atentia asupra clientilor.

Pachetele de servicii OpenScale Operate sunt constituite din trei oferte standard ce sunt concepute sa ofere consitenta de serviciu la un pret de utilizator:
OpenScale Essential – ofera servicii de interventie non-stop. Acopera atat partea hardware cat si cea software si include mentenanta si piese de schimb. Suportul tehnic are timpi de raspuns de service standard.
OpenScale Essential Plus – Se apropie de servicii de administrare cu implementare tip Service Level Agreement (SLA) si monitorizare, service-desk dedicat si managementul serviciilor.Poate complementa, de asemenea resursele existente oferind aptitudini suplimentare necesare operarii infrastructurii de comunicatii
OpenScale Assurance – ofera servicii administrate (managed services) complete cap-coada, pentru mentinerea, monitorizarea si operarea intregii infrastructuri de comunicatii a intreprinderii, inclusiv voce, date si securitate, sub conducerea unui manager de service dedicat. Servicii standard precum schimbari, modificari sau mutari la distanta sunt incluse gratuit in acest pachet .

In plus, Beia Consult poate personaliza si mai mult aceste pachete pentru a se adapta nevoile intreprinderilor. Pentru companiile ce dispun deja de angajati cu aptitudini de administrare a retelei de comunicatii, este lansata ofera software OpenScale Essential pentru comunicatii unificate,ce permite un suport tehnic accesibil, de tip SLA remote pentru upgrade-uri, schimbari sau modificari software.
“Cu noul pachet de servicii OpanScale Operate, Siemens ofera clientilor sai flexibilitatea de a alege nivelul potrivit de suport IP pentru a raspunde cerintelor particulare. Aceasta tactica ofera firmelor oportunitatea de a beneficia de o infrastructura de comunicatii stabila, reducand in acelasi timp costurile de operare," a declarat DeCarlo, Analist-sef pentru servicii administrate IP. “In aceasta perioada nesigura din punct de vedere economic, acestea sunt niste avantaje atragatoare ce vor fi pe placul unei baze largi de clienti.”

Pachetul nu numai ca poate reduce costurile asociate retelelor si comunicatiilor voce, dar poate si creste vizibilitatea si controlul, sustinand in aceslasi timp continuitatea afacerii. “Datorita arhitecturii standardizate, deschise Siemens, ce constituie baza pachetului de servicii OpenScale Operate,” marturiseste Idstein, Vice-presedintele Lifecycle & Managed Services Siemens Enterprise Communications, “intreprinderile pot hotara ce cota sa administreze din operatiunile de comunicatii, daca doresc sa o faca,fara sa-si puna problema interoperabilitatii sau schimbarii strategiilor IT.”Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite