Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Din octombrie, clienții Vodafone au acces la cel mai rapid Internet Mobil

07 Septembrie 2009



Luna octombrie va aduce clientilor Vodafone cel mai rapid serviciu de acces mobil la Internet, la viteze de pană la 21,6 Mbps. Aceste servicii sunt posibile in urma upgradului retelei 3G la tehnologia HSPA+, moment anuntat oficial ziele trecute. Acesta este un prim upgrade al tehnologiei HSPA +, intr+un orizont de 12-16 luni fiind planificata o noua etapa de dezvoltare.
Pana la sfarsitul lunii septembrie serviciile pot fi testate in Bucuresti atat de clienții business, prin divizia Vanzari Directe cat si de persoanele fizice, in magazinele: Magheru, Mosilor si Unirii. In urmatoarele saptamani acoperirea tehnologiei HSPA + se va extinde considerabil. Simultan, Vodafone a anuntat si dublarea vitezei disponibile pentru toate pachetele de date Vodafone Mobile Connect existente în mod curent pe piata. Tehnologia HSPA+, un pas intermediar intre 3G si LTE tripleaza vitezele de date mobile disponibile in prezent: de la 7,2 Mbps pana la 21,6 Mbps pentru download, si de la 1,45 Mbps pana la 5,7 Mbps pentru upload. Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti. Pana la sfarsitul acestei luni, cand serviciul va fi lansat comercial pentru toti clientii, Vodafone va continua extinderea acoperirii retelei HSPA+, inclusiv in alte orase mari din tara.
“Aceasta este o noua etapa a strategiei Vodafone de mobile broadband, prin care continuam sa construim cea mai performanta retea de date mobile din Romania. Clientii Vodafone reprezinta majoritatea utilizatorilor de solutii de conectivitate mobila pentru PC-uri de pe piata locala si dorim sa ramanem in continuare operatorul preferat in acest segment. Cresterea performantelor retelei anuntata astazi va aduce beneficii si pentru clientii serviciilor broadband care utilizeaza in prezent un abonament de date cu viteze mai mici. Pentru a-i recompensa pe clientii nostri, dublam viteza de retea pentru toate pachetele de date mobile de 1 Mbps, 1,8 Mbps si 3,6 Mbps, fara costuri suplimentare pentru utilizatori”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.
Cresterea vitezei de date mobile pentru clientii Vodafone Mobile Connect va fi facuta automat si proactiv de catre Vodafone, in perioada 15 – 30 septembrie 2009. Clientii Vodafone vor beneficia de vitezele sporite de date, daca dispozitivul de conectare pe care il utilizeaza permite acest lucru. Printre zonele care beneficiaza de acoperire HSPA+ in reteaua Vodafone amintim centre de afaceri precum Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert, zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, Lido, Ambasador, Intercontinental, Majestic, si zone publice ca Piata Romana, Bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii, Baneasa si Piata Unirii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite