Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox a lansat Xerox 6279

08 Septembrie 2009



Xerox a lansat Xerox 6279, echipamentul de producţie pentru formate mari, care îmbunătăţeşte productivitatea unui mediu CAD complex şi imprimă planuri arhitecturale, proiecte de construcţii, hărţi, scheme sau alte aplicaţii la calitate superioară şi viteze mari.
„Materialele imprimate, scanate sau copiate beneficiază de cea mai bună calitate a imaginii, datorită rezoluţiei de 600 x 600 dpi a echipamentului Xerox 6279. În acest mod, chiar şi cele mai complexe lucrări alb-negru – inclusiv diagrame sau scheme tehnice şi arhitecturale – vor fi imprimate perfect de fiecare dată. În plus, cu scannerul opţional integrat sau cu sistemul de scanare pentru aplicaţii în format mare, copiile documentelor originale vor fi îmbunătăţite, prin eliminarea automată a fundalului”, a declarat Răzvan Corcodel, Product Manager, iGen Tiger & PSG, Xerox România şi Republica Moldova.





Echipamentul Xerox 6279 poate efectua simultan comenzile de imprimare, copiere şi scanare către fişier (cu opţiunea Scan-to-File activată). Vitezele de imprimare de 7 sau 9 formate D/A1 pe minut şi de scanare până la 8 ips în timpul imprimării permit utilizatorilor respectarea celor mai scurte termene de predare.
Noul echipament este dotat cu o interfaţă touchscreen - color intuitivă, iar opţiunile de control la distanţă şi scanarea către e-mail sau FTP sunt disponibile pentru a uşura transferul de fişiere de la imprimantă la computer, şi invers. În plus, alegerea configuraţiilor standard cu 2 role şi opţională cu 4 role/2 tăvi permite tipărirea continuă şi o manevrare flexibilă a mediilor de imprimare.
Pentru a activa fluxurile de lucru color, Xerox 6279 poate fi configurat opţional cu scanerul integrat sau cu sistemul color Xerox de scanare pentru aplicaţii de format mare.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite