Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Panasonic "filmeaza" pentru Digi Sport

10 Septembrie 2009



Digi Sport, canalul TV cu profil sportiv al RCS & RDS, a decis sa achizitioneze camere video si alte echipamente tehnice video de la Panasonic.
Tehnologia include camere video portabile profesionale HD P2 AG-HPX301E, cititoare P2 AJ-PCD35E si carduri de memorie P2 AJ-P2E032XG - cele mai recente E-Series. Camerele video Panasonic P2 vor fi utilizate de Digi Sport pentru transmisiuni ale competitiilor sportive din Liga 1 din România, precum si din Primera Division, Bundesliga, Premier League, Italia Seria A, Moto GP, NBA, handbal si gimnastica.


Achizitia echipamentelor Panasonic pentru Digi Sport face parte dintr-un amplu program investitional al RCS & RDS. RCS & RDS este un important operator de telecomunicatii din Europa de Est, cu activitate concentrata în zona României, unde este si lider al pietei de televiziune prin cablu si prin satelit. Programul de investitii al companiei vizeaza asigurarea pentru Digi Sport, a echipamentelor si tehnologiei superioare în vederea realizarii unor transmisii de calitate, necesare în contextul obiectivului de a face din canalul de televiziune recent lansat un post TV dinamic calitativ.


Decizia Digi Sport de a alege aceasta noua generatie de camera video a fost bazata în primul rând pe solicitarile sale tot mai mari legate de flexibilitate si de fluxul rapid de lucru, de calitatea video si de usurinta în utilizarea înregistrarii. " Adoptarea tehnologiei Panasonic P2 reuneste beneficiile unei imagini de înalta calitate, fiabilitate, flexibilitate maxima si un flux de lucru rapid în prelucrarea înregistrarilor si raspunde în totalitate cerintelor tehnice si de calitate solicitate de Digi Sport", a spus Emil Grecu, CTO la RCS & RDS.


"Pentru Panasonic, decizia strategica a Digi Sport de a adopta formatul P2 nu este doar un contract important ci, în acelasi timp, reprezinta si un important angajament. Credem ca satisfactia legata de tehnologia, calitatea si fiabilitatea formatului P2 va deveni în viitor un factor decisiv în trecerea la P2 si a altor posturi TV din România ", adauga Eduard Tronaru, System Sales Representantive al Panasonic România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite