Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Aplicaţie Autodesk pentru iPhone

23 Septembrie 2009



Autodesk a lansat SketchBook Mobile, o aplicaţie grafică disponibilă în App Store si destinată utilizatorilor echipamentelor mobile iPhone şi iPod touch.
Aplicaţia SketchBook Mobile foloseşte acelaşi motor ca şi programul software pentru pictură şi desen Autodesk SketchBook Pro, având aproape aceeaşi putere şi funcţionalitate ca şi aplicaţia destinată computerelor de tip „desktop”.
Combinaţia de unelte, precum creioane digitale, stilouri, pensule, markere și spray-uri pentru pictat şi interfaţa bazată pe gesturi, adaptată pentru artişti, permite utilizatorilor să creeze o gamă largă de lucrări, de la schiţe executate rapid până la desene profesionale.
„SketchBook Mobile este mai mult decât o aplicaţie de desen şi pictură, este o unealtă pentru artiştii şi ilustratorii profesionişti. Tot ce am nevoie este inclus în aplicaţie –lucrul avansat cu layere, importul fotografiilor şi o multitudine de unelte personalizabile, inclusiv creion, vopsea, textură şi spray-uri. Cel mai important lucru este faptul că uneltele simulează sensibilitatea presiunii, atribuind fiecărei variabile lăţime şi transparenţă desenul realizat cu ajutorul echipamentelor mobile fiind astfel dus la un nivel superior”, afirmă Susan Murtaugh, artist grafician.
Conţinutul creat cu ajutorul SketchBook Mobile poate fi salvat ca o imagine şi deschis apoi în aplicaţia SketchBook Pro.
În plus, Autodesk oferă şi o versiune gratuită, SketchBook Mobile Express, tot la App Store.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite