Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Tandberg aduce noi tehnologii de teleprezenta in Romania

23 Septembrie 2009



Tandberg, companie reprezentata in Romania prin AVITECH Systems, Datanet Systems şi Lotus Telecom, a lansat local cele mai noi terminale şi produse de infrastructură destinate predominant mediului de afaceri. De la camere web cu tehnologie avansată, pentru imagini de calitate superioară şi până la adevărate studiouri de videoconferinţe, produsele TANDBERG reprezintă metode de optimizare, indiferent de dimensiunile afacerii în care acestea sunt implementate. „Teleprezenţa şi conferinţele video reprezintă adevărate surse de inspiraţie în economia actuală, permiţând realizarea unei schimbări de mentalitate. Încercăm o schimbare nu numai pentru a rezolva provocările curente, ci pentru transformarea totală a mediului de afaceri. Sunt de părere că dacă am înţelege cu toţii ce poate aduce nou era video, am fi într-un număr cât mai mare extrem de receptivi la această schimbare”, declară Fredrik Halvorsen, CEO, TANDBERG.
Cel mai nou model de cameră pentru videoconferinţe, PrecisionHD™ USB , reprezintă prima cameră web cu o rezoluţie 720p HD, capabilă să înregistreze 30 de cadre pe secundă, pentru o comunicare de înaltă calitate, fiind optimizată pentru aplicaţiile TANDBERG Movi şi Microsoft Office Communicator R2. Modelul este construit din cele mai calitative materiale, fiind adresat în special mediului de afaceri. Lipsa necesităţii instalării aplicaţiilor suplimentare facilitează utilizarea acesteia: prin simpla conectare la un port USB, camera va fi disponibilă pentru videoconferinţă.
Teleprezenţa C90 reprezintă un procesor de codare video extrem de puternic care a obţinut recent premiul InfoComm, fiind recunoscut ca un produs audio-video pentru conferinţe inovator. Soluţia depăşeşte limitele sistemelor tradiţionale în care nu puteau fi co-integrate mai multe soluţii audio-video într-un singur dispozitiv. Astfel, C90 este singurul produs la care pot fi legate cinci surse HD simultan, reuşind, în acelaşi timp, să redea imagini unice participanţilor, în funcţie de sistemele de care aceştia dispun, precum şi de ecranele disponibile.
Cu cele 12 intrări şi 4 ieşiri video HD şi un mixer audio integrat cu 14 intrări şi 8 ieşiri audio, modelul C90 este soluţia ideală pentru conectarea surselor multiple şi satisfacerea nevoilor multimedia deosebite.
O premieră pentru industrie, TANDBERG oferă o soluţie complexă de teleprezenţă – T3, capabilă să redea o experienţă de comunicare naturală. Design-ul deosebit, scandinav, completează armonios performanţele sistemului – capabilităţi video şi audio de cea mai înaltă calitate: HD de până la 1080p, cu trei ecrane LCD generoase, de 65” (diagonală 165 cm). Teleprezenţa T3 include infrastructura, masa de control, trei ecrane şi sistemul de iluminare din tavan. Pachetele suplimentare includ pereţi din lemn de nucă, culori azurii pentru pereţi şi scaun „Executive” premium.
În vremurile dificile pentru economia globală, TANDBERG propune noi modalităţi de lucru, capabile să eficientizeze costurile oricărei companii. Tehnologia de comunicare video reprezintă o modalitate demonstrată de a îmbunăţi rezultatele şi de a beneficia de recuperarea investiţiei în doar câteva luni.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite