Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Serviciu mobile video de la Voxline Communication

07 Octombrie 2009



Voxline Communication a lansat astazi o noua platforma web, dezvoltata de compania israeliana Clip in touch, care permite crearea si distribuirea de continut video direct pe telefonul mobil. Cu o investitie ce va totaliza 100.000 euro, platforma isi propune sa vina in sprijinul marketerilor oferind o noua modalitate de actiune intre brand si consumator.
Utilizatorii pot crea si impartasi clipurile video folosind telefonul mobil, acestea fiind necesar sa dispuna de camera foto, conexiune la internet mobil si sa suporte tehnologia java2me.


"Aplicatiile Clip in touch aduc un plus de valoare campaniilor de marketing, deoarece implica instrumentele de comunicare in mediile online si mobile, asigurand notorietatea atat de necesara oricarui program de promovare. Clip in touch este deja activ si cunoscut in tari precum India sau China. Ne propunem ca in curand sa lansam serviciile pe mai multe piete din Europa de Vest. Am incredere deplina ca parteneriatul cu Voxline va contribui la dezvoltarea pietei de comunicare din Romania." a afirmat Ila Bialystok, VP Marketing si Business Development al Clip in touch.


Serviciul Clip in touch poate fi folosit si exclusiv in mediul online- platforma putand fi exploatata pentru UGC (user generated content) video online si poate fi asociata anumitor evenimente, tematici, branduri sau ca un serviciu de felicitari video premium. Platforma pune la dispozitie nu doar solutia tehnica de realizare si distributie a clipului, ci si materialele necesare (audio, video, texte predefinite) pentru a crea un clip promotional cu usurinta.


"Relatia noastra cu cei de la Clip in touch a inceput in 2008 cu ocazia Congresului Mondial GSM, iar Voxline a dovedit ca are experienta si competentele necesare pentru implementarea platformei Clip in touch pe piata locala. Solutia oferita de ei este cea mai performanta si cea mai complexa dintre cele existente in acest moment la nivel global." declara Dan Virtopeanu, Director General al Voxline Communication.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite