Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Kingston lansează un nou cititor de carduri Flash

15 Octombrie 2009



Kingston Digital, Inc., producătorul de memorii Flash afiliat la Kingston Technology Company, anunţă lansarea cititorului de carduri Kingston MobileLiteG2. Dispozitivul Kingston MobileLiteG2 face parte din cea de-a doua generaţie de cititoare MobileLite, care permit transferul rapid de date între cardurile de memorii Flash şi computer. Cititorul este compatibil cu o gamă foarte largă de carduri de memorie precum SD, SDHC, microSD, microSDHC, *Memory Stick® PRO Duo™, *Memory Stick® PRO-HG Duo™ şi *Memory Stick® Micro™ (*M2).
„Kingston MobileLiteG2 este un cititor mic, portabil, care asigură un transfer rapid şi uşor al datelor între un dispozitiv precum telefonul mobil, camera foto digitală sau MP3 Player şi un altul cu o capacitate mai mare de stocare şi conexiune USB, precum PC-ul”, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd.
Dispozitivul dispune de laturi protectoare retractabile pe fiecare parte, pentru a proteja conectorul USB şi cardurile Flash. De asemenea, este echipat cu un şnur şi un cablu de extensie USB, care facilitează conectarea la slot-uri USB greu accesibile. Atunci când este conectat, MobileLiteG2 este reprezentat prin două litere corespunzătoare (de exemplu E:\, F:\), iar transferul se realizează prin drag and drop.
Cititorul Kingston MobileLiteG2 este disponibil atât separat cât şi în set, alături de carduri SDHC clasa 4, de 4GB sau 8GB. Dispozitivul beneficiază de garanţie pe 2 ani, în timp ce cardurile Kingston® oferă garanţie pe viaţă.
Preţurile variază între 24-99 RON.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite