Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Proiectoarele Panasonic sunt conforme cu directiva EuP Lot6

21 Octombrie 2009



Recunoscut pentru designul audio-video ce reflecta preocuparea pentru ecologie si pentru un ciclu de viata al produselor conceput in beneficiul mediului, Panasonic se afla din nou in fruntea plutonului. Inca inainte de aplicarea regulamentului EuP Lot 6 pentru un consum redus de energie in stand-by, Panasonic a anuntat ca intreaga sa gama de proiectoare profesionale, de la cel mai simplu LCD pana la proiectoarele 3 Chip DLP System, este in conformitate cu noua directiva. Din ianuarie 2010, toate produsele consumatoare de energie vor trebui sa se incadreze intr-o norma standard de consum – 0,9 W in stand-by.


Ultimul efort de a veni in intampinarea regulamentului aduce un update la seria LB. PT-LB78V si PT-LB75V urmeaza modelelor precedente pentru a alinia seria LB la directiva, in timp ce nou-lansatele PT-LB90 si PT-LB90NT sunt conforme din start.


Valoarea adaugata este de maxima importanta pentru utilizatorul final, fie ca e vorba de entitati publice cum ar fi scolile sau universitatile, fie ca e vorba de aplicatii pentru afisaj. Cartea de vizita eco a proiectoarelor Panasonic scade costurile pentru utilizatori, reducand in timp cheltuielile pentru consumul de energie. Panasonic se straduieste sa reduca la minimum impactul asupra mediului in toate privintele, de la design la productie si livrare. Asta inseamna utilizarea unor aliaje de lipit fara plumb, a unor sisteme de modificare a luminozitatii si a sistemului stand-by automat economic, precum si reducerea cantitatii de ambalaje folosite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite