Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Cel mai nou hotel bucurestean este gestionat cu iScala

23 Octombrie 2009



Cel mai nou hotel de 4 stele din Bucureşti a ales să folosească o soluţie de tip ERP care să îi ofere stabilitate şi protecţie maximă a datelor şi informaţiilor financiar. Situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, între Piaţa Victoriei si Calea Dorobanţi, noul hotel are 95 de camere dispuse pe 5 etaje, un Business Center cu 5 săli de conferinţă, restaurant, cafenea, sală de fitness, alături de multe alte facilităţi moderne încadrate armonios în “tema” hotelului: Accente ale Bucureştiului de sfârşit de secol XIX, inspirat selectate şi reinterpretate.
Construcţia acestui hotel nou a fost finalizată în luna mai 2009 şi tot în primăvara acestui an a început şi implementarea soluţiei de tip ERP iScala, de la Epicor. La data deschiderii oficiale a hotelului, de la începutul lunii octombrie, mai multe module erau deja funcţionale, în prezent fiind deja folosite Modulul de contabilitate generală, Registrul de Vânzări, Registrul de Cumpărări, Mijloace Fixe, Payroll şi urmează ca până în luna noiembrie a acestui an să fie finalizată implementarea soluţiei.
„Am dorit să avem un ERP cu tradiţie în piaţa solutiilor informatice, căutând stabilitate şi protecţie maximă a datelor şi informaţiilor financiare, iar software-ul iScala este utilizat cu succes şi de marile lanţuri hoteliere”, a precizat Mihail Toma, Financial Manager al Capital Plaza Hotel.
Pe lângă faptul că iScala rulează deja în hoteluri ca Hyatt, Four Seasons sau Le Meridian, un argument suplimentar pentru alegerea acestui ERP performant a fost şi faptul că oferă posibilitatea de analiză detaliată a informaţiilor contabile pe mai multe dimensiuni contabile: centre de cost/profit, parteneri, agenţi de vânzări şi proiecte şi că are o Interfaţare nativă şi uşoară cu programele ce au specific hotelier (Fidelio si Micros). Totodată, iScala asigură posibilităţi multiple de raportare – cu multe rapoarte standard predefinite –, exportul facil al balanţelor în Excel şi posibilitatea de a vedea în orice moment, în balanţa pe companie consolidată, şi echivalentul în euro sau în altă monedă a sumelor încasate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite