Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

PepsiAmericas a ales IIRUC Service

03 Noiembrie 2009



Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service a anuntat ca va finaliza pana luna viitoare etapele de consultanta si implementare a solutiilor IT pentru infrastructura fabricii inaugurate de PepsiAmericas Romania anul acesta in Dragomiresti Vale, judetul Ilfov. „Ca urmare a unei analize de oferte derulate de PepsiAmericas Romania, am fost selectati pentru furnizarea in sistem de prim contractor a serviciilor pentru infrastructura IT a fabricii PepsiAmericas, unul din cele mai importante proiecte de outsourcing ale anului curent pentru compania noastra. Solutiile propuse pentru infrastructura informatica a fabricii, precum si serviciile de consultanta oferite clientului nostru, au dus la identificarea celui mai eficient cost total de proprietate (TCO) pentru acest proiect“, a declarat Calin Rangu, CEO IIRUC Service.
In cadrul contractului incheiat pentru unitatea de productie (30.000 de mp din suprafata construita - cea mai mare fabrica dezvoltata de grupul american in Europa), IIRUC Service va furniza totodata si suportul IT pana in 2012, cu posibilitatea de extindere a perioadei de furnizare pentru aceste servicii. Compania asigura serviciile de cablare (pentru care IIRUC a sigurat si cursurile de specializare si training) si componentele active de retea si telefonie VoIP din cadrul fabricii, gratie parteneriatelor incheiate cu Nexans si Cisco.
IIRUC Service este unul dintre principalii furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenta tehnica si suport, precum si terminale tranzactionale de pe piata din Romania. Compania, care asigura servicii pentru peste 25.000 de clienti, si ofera suport tehnic pentru 70.000 de sisteme prin intermdiul unei retele nationale cu peste 60 de puncte de lucru, estimeaza anul acesta atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro. (O previziune in scadere fata de estimarea initiala, datorata contextului economic actual, care a redus drastic numarul proiectelor informatice in prima jumatate a anului, atât in mediul privat, cât si in sectorul public.) IIRUC Service face parte de la inceputul lui 2008 din grupul Raiffeisen Informatik GmbH, cel mai important furnizor de servicii IT de pe piata austriaca, cu o cifra de afaceri de 1.2 miliarde de euro si prezent in 27 de tari.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite