Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Pentru D-Link Romania achizitia 3Com de catre HP este o veste buna

15 Noiembrie 2009Informatia conform careia grupul american de tehnologie Hewlett-Packard (HP) a incheiat un acord pentru a cumpara producatorul de echipamente pentru retele de comunicatii 3Com din SUA a devenit publica. Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania, a reactionat prompt, asa cum ne-a obisnuit pe parcursul timpului, si a comentat aceasta mutare:


"Odata cu achizitionarea 3Com, HP isi propune sa isi consolideze pozitia pe piata de retelistica si, in acelasi timp, sa elimine un serios competitor. Desi 3Com a mai avut probleme in ultimii ani, a reusit sa pastreze un segment important din intreaga piata de retelistica. Achizitionarea 3Com reprezinta dovada clara privind orientarea HP catre aceasta piata.


Odata cu adoptarea unei strategii eficiente in ceea ce priveste brandul 3Com, HP ar putea deveni in curand cel mai mare concurent al Cisco pe piata solutiilor de retea.
Aceasta este o veste buna pentru intreaga piata, care poate doar profita in urma unor astfel de competitii."Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite