Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

WizSalary mizează pe outsourcing şi în 2010

26 Noiembrie 2009



WizSalary Software a fost fondat în 1998 şi a început operaţiunile comerciale în 1999, devenind 10 ani mai târziu cel mai mare furnizor de soluţii software şi servicii de outsourcing pentru plata salariilor din România. Outsourcingul serviciilor de salarizare reprezintă una dintre principalele direcţii de dezvoltare a serviciilor companiei pentru 2010, alături de trecerea tuturor clienţilor pe noua versiune de WizSalary, care a fost lansată cu ocazia aniversării de 10 ani. În primele nouă luni ale anului, WizSalary şi-a crescut cu mai mult de 100% numărul de salariaţi ai clienţilor procesaţi în outsourcing, de la 3.000 la 7.000.
Numărul companiilor care folosesc astăzi fie aplicaţia WizSalary, fie serviciile de outsourcing ale companiei, este de 1.547, de la IMM-uri la mari corporaţii din toate domeniile, inclusiv cel financiar, iar acestea au în total 515.400 de angajaţi care sunt plătiţi în fiecare lună cu ajutorul soluţiei.
O funcţionalitate importantă a aplicaţiei WizSalary este generatorul de rapoarte pentru HR, prezentat acum într-o nouă versiune.
„Principalul beneficiu al noului generator de rapoarte este acela că reduce timpul pe care departamentele de resurse umane îl alocă proceselor interne de HR. Statisticile au demonstrat faptul că, dacă în condiţii obişnuite aceste procese ocupă 60% din timpul departamentelor de HR, atunci când folosesc soluţia WizSalary, această cifră este redusă la 30%, optimizând astfel munca specialiştilor de HR”, a declarat Eli Davidai, preşedintele WizSalary.
Veniturile companiei provin din trei surse: vânzarea de licenţe pentru produsul de salarizare, operaţiunile de actualizare şi suport tehnic şi outsourcing de procesare de salarii.
Compania şi-a bugetat venituri totale de un milion de euro pentru 2009, în creştere cu 19% faţă de 2008. Pentru 2010, oficialii companiei prognozează o creştere de 2-6% a veniturilor comparativ cu 2009, în contextul unui mediu politic stabil.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite