Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Intrasoft International şi Siveco Romania vor furniza servicii software pentru Agentia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei

28 Noiembrie 2009INTRASOFT International - membru al INTRACOM IT Services Group - şi SIVECO Romania vor furniza servicii software Agenţiei Europene de Siguranţă a Aviaţiei (EASA), cu sediul în Köln, Germania. Bugetul estimat al acestui contract, care se va desfăşura în următorii 2 ani, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani, este de 4 milioane euro.

Cele două companii vor furniza servicii software pentru aplicaţii colaborative de gestionare a documentelor, înregistrărilor şi fluxurilor de lucru. EASA este instituţia-cheie a Uniunii Europene responsabilă de strategia pentru siguranţa aviaţiei, având misiunea de a promova cele mai înalte standarde comune de securitate şi protecţie a mediului în aviaţia civilă din Europa. Agenţia are 400 de specialişti angajaţi din toate statele Uniunii Europene şi se află într-o continuă extindere, ca urmare a consolidării poziţiei de centru european de excelenţă în siguranţa aeriană.


„Suntem încântaţi că am încheiat contractul cu EASA, o agenţie de prim-plan în siguranţa aviatică europeană“, a declarat Athanasios Kotsis, CEO al INTRASOFT International. „Pentru INTRASOFT, contractul reprezintă încă o dovadă de succes în angajamentul nostru de a aborda noi pieţe şi oportunităţi de viitor în Europa şi în afara ei şi este un indicator al reputaţiei companiei în privinţa asigurării de servicii şi standarde de calitate“.


În realizarea acestui contract, SIVECO Romania se bazează pe experienţa acumulată de-a lungul a peste 10 ani în proiecte complexe de dezvoltare şi implementare software, derulate în Azerbaijan, Bulgaria, Belgia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Germania, Israel, Italia, Liban, Moldova, Maroc, Turcia, USA.


„Suntem extrem de onoraţi de participarea la acest proiect realizat pentru o organizaţie de elită a Uniunii Europene. Proiectul se încadrează în direcţia strategică de afirmare a companiei SIVECO Romania ca un jucător de prim rang la nivel european, fiind rezultatul unei implicări active în IT-ul european, din punct de vedere profesional, social şi comercial“, a declarat Ştefan Morcov, Deputy VicePresident în cadrul SIVECO Romania.
Ştefan Morcov,
VicePreşedinte Adjunct
SIVECO RomaniaINTRASOFT International

Înfiinţată în 1996, INTRASOFT International, divizie a INTRACOM IT SERVICES, membru al grupului INTRACOM HOLDINGS, a devenit un furnizor important de servicii IT pentru instituţiile europene şi statele membre ale UE. Lista sa impresionantă de clienţi include cele mai mult dintre directoratele generale şi agenţiile Comisiei Europene.


SIVECO Romania

Accesarea fondurilor europene reprezintă în acest moment o soluţie reală de creştere economică şi o posibilitate de aliniere la standardele Uniunii Europene. Pentru perioada 2007-2013, România va avea la dispoziţie fonduri structurale în valoare de 28-30 miliarde de euro. Încă din 2008, SIVECO Romania s-a implicat în dezvoltarea de proiecte având ca finanţare fonduri europene. În calitate de partener sau beneficiar, compania participă la mai multe programe din cadrul proiectelor POS DRU (strategic) şi POS DRU (grant) în domeniul educaţiei, sănătăţii, agriculturii, administraţiei locale etc. Expertiza dobândită de SIVECO Romania în cei 18 ani de activitate, în proiecte majore de eLearning, eHealth, eCustoms, eBusiness, a permis replicarea acestora şi pe alte pieţe. Strategic, SIVECO Romania urmăreşte păstrarea echilibrului sursei de venituri provenite din proiecte mari şi mai puţin mari, între proiecte interne şi internaţionale, între domenii economice cu potenţial mare de creştere. Această politică permite minimizarea riscurilor în contextul economic actual, dar şi dezvoltarea sănătoasă pe termen lung.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite