Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Groupama Asigurări a numit un nou Director National de Vanzari

15 Decembrie 2009



Groupama Asigurări anunţă numirea lui Dragoş Călin în funcţia de Director Naţional de Vânzări pentru administrarea reţelei de distribuţie a companiei la nivel naţional.
Din ianuarie 2010, Dragoş va coordona activitatea de vânzări şi va fi responsabil de implementarea politicii comerciale la nivelul întregii companii, subordonându-se direct lui Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurări.
Dragoş Călin are o experienţă considerabilă în domeniul asigurărilor, pe partea de vânzări, şi se alătură echipei Groupama Asigurări într-un moment oportun, de consolidare a strategiei de vânzări la nivel naţional şi local. Suntem încântaţi că a acceptat provocarea de a conduce o echipă de vânzări puternică, capabilă să facă faţă competiţiei din această piaţă”, a declarat Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurări.
Dragoş Călin, în vârstă de 43 de ani, deţine o experienţă profesională de 12 ani în domeniul asigurărilor. Anterior, a deţinut funcţia de director comercial în cadrul Generali Asigurări timp de 5 ani, unde a fost răspunzător de dezvoltarea forţei de vânzări şi a strategiei de distribuţie prin canale multiple, de relaţia cu brokerii şi de activitatea de marketing. Cariera sa în asigurări a debutat în 1997, în cadrul echipei Nederlanden Asigurări de Viaţă, unde a avut diferite responsabilităţi legate de managementul reţelei de vânzări a companiei.

De asemenea, a urmat cursuri de specializare în domenii precum managementul vânzărilor, pieţe de capital şi creşterea performanţei organizaţionale. Este absolvent al Facultăţii de Ingineria Materialelor din cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite