Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Forrester clasifica CA drept lider al pietei de Identity and Access Management

06 Ianuarie 2010CA, prin partenerul sau strategic SolvIT Networks, anunta ca a fost clasificat drept lider in raportul de cercetare The Forrester Wave™: Identity and Access Management, Q4 2009 (Noiembrie 2009)* atat pentru software-ul sau Identity and Access Management (IAM) cat si pentru tehnologia de provizionare. Conform acestui raport, CA a castigat titlul de lider datorita portofoliului sau IAM bogat, adaptarea la piata in permanenta schimbare si a strategiei sale solide si meticulous pusa in practica.

Analiza Forrester a evaluat produsele a noua distribuitori de IAM. CA a avut cel mai mare punctaj, criteriile de evaluare incluzand viziunea IAM, arhitectura sistemului de suport IAM si managementul accesului Web. CA a obtinut de asemenea si cel mai mare punctaj pentru Role Management.
In ultimii ani, CA si-a marit portofoliul IAM prin dezvoltare interna si achizitii in zonele de Role and Compliance Management (RCM); diviziune a muncii atent realizata si data loss prevention.
“Aceste achizitii vor fortifica pozitia sigura pe care CA o are in delegarea administratiei intr-un mod sigur, nu numai pentru business-ul companiilor cat si pentru business-ul partenerilor”, a scris Andras Cser, Analist Senior alForrester Research.

“Echipa noastra IAM de la CA a ascultat ce au avut de spus actualii clienti cat si posibilii viitori clienti si a facut eforturi deosebite pentru a livra tehnologii de management al identitatii si accesului care sa satisfaca nevoile acestora, inclusiv realizarea unui process de implementare care poate sa arate valoarea in doar 30 pana la 60 de zile in unele cazuri”, a spus Dave Hansen, Vicepresedinte Senior si Manager General al corporatiei, CA Security Management. “Software-ul nostru IAM ne-a ajutat clientii in contextul crizei economice si va continua sa-i ajute in managementul securitatii, nevoile de conformitate si procesele de eficientizare, pentru a dobandi avantaje competitive.”

Pentru o copie The Forrester Wave™: Identity and Access Management, Q4 2009 report, puteti vizita http://www.ca.com/us/products/collateral.aspx?CID=221391.*Forrester, Inc., “The Forrester Wave™: Identity and Access Management, Q4 2009” de Andras Cser, cu Robert Whiteley si Allison Herald.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite