Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Proiector special pentru companii

10 Februarie 2010



Pentru prezentari de business si cursuri de training reusite, proiectorul digital a devenit obligatoriu pentru orice companie. Acum producatorii de astfel de echipamente cauta sa ofere avantaje care sa justifice noi astfel de achizitii in perioada economica dificila. BenQ a prezentat un nou model business, MP525P, un proiector accesibil cu rezolutie XGA (1024 x 768), cu o lampa rezistenta (3000-4000 de ore), calitate crescuta a culorilor si costuri de intretinere mai reduse. Luminozitatea de 2500 de ANSI lumeni si contrastul 2600:1 fac din acest model o optiune foarte buna pentru companii.
Tehnologia BenQ asigura faptul ca in timp nu se va deteriora calitatea imaginii, iar inginerii taiwanezi au realizat o tehnologie fara filtre, pentru a elimina costurile de inlocuire a acestora. Echipamentul vine cu o multime de tehnologii pentru optimizarea culorilor, BrilliantColor, Wall Color Correction, setarea manuala a nuantelor si a nivelurilor de saturatie si altele asemenea.
BenQ MP525P proiecteaza imagini 4:3 dar poate fi utilizat si in format pentru filme 16:9. Are zoom manual, nivel de zgomot scazut, greutate de 2,2 kilograme, difuzorul incorporat este de 2W. Pretul la partenerii BenQ este sub 1.950 RON.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite