Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Net Consulting–solutii profesionale

10 Februarie 2005




Primul si cel mai important pas in gestionarea informatiilor il reprezinta captura diferitelor tipuri de date care sunt raspandite in intreaga organizatie la cel mai inalt nivel de calitate, asigurand structurarea acestora, astfel incat sa poata fi gasite cu usurinta. Indiferent daca documentele sunt de hartie sau sub forma electronica, daca sunt stocate centralizat sau imprastiate in diverse locuri, KOFAX a gasit solutia ca acestea sa poata fi capturate intr-un proces rapid si corect.


De la tehnologia care asigura cea mai buna scanare a documentelor, pana la aplicatiile care permit ca documentele de hartie sa fie transformate in documente electronice, KOFAX ofera Operating System of Capture – o platforma deschisa pentru captura datelor.


Procesele pe care le acopera KOFAX sunt urmatoarele:


  • Colectarea datelor de la surse. Produsele KOFAX simplifica conectarea scanerelor, copiatoarelor digitale si servicii de fax serverelor la solutia de captura si permite colectarea documentelor aflate in diferite forme.
  • Transformarea datelor in informatii utile. KOFAX ofera o platforma deschisa pentru clasificarea, extragerea, autentificarea, indexarea si validarea informatiilor astfel incat acestea sa poata fi utilizate cu usurinta.
  • Furnizarea de informatii catre sistemele de business. Acestea sunt livrate utilizatorilor din cadrul companiilor, partenerilor de afaceri, furnizorilor si altor utilizatori interesati.


    Solutiile KOFAX pot fi expandabile, modulele componente putand fi individualizate functie de specificitatea fiecarui utilizator.


    KOFAX si-a concentrat eforturile de dezvoltare spre captura documentelor inca de la infiintarea sa, in anul 1985, avand obiective foarte precise: accelerarea proceselor interne din cadrul unei organizatii, reducerea costurilor, protejarea intereselor si asigurarea unui service de calitate. In plus, KOFAX asigura beneficiarilor sai cursuri intense de pregatire si transfer de competente.
    Aplicatiile KOFAX sunt implementate in domenii dintre cele mai diferite: bancar si financiar, afaceri, educatie, administratie centrala, sanatate, asigurari, transport, telecomunicatii, companii petroliere.


    „Mii de organizatii au apelat la produsele KOFAX pentru a transforma informatia intr-un avantaj competitiv. Este foarte simplu“, a afirmat unul dintre conducatorii companiei. De altfel, sloganul firmei este „Puterea de a transforma“.




    Bogdan Mustata, Product Manager Net ConsultingCompania americana Kofax are peste 1.000 de parteneri la nivel mondial. Prin expertiza tehnica acumulata si prin personalul calificat Net Consulting a devenit principalul partener KOFAX pentru Romania. „Net Consulting si-a consolidat portofoliul de solutii oferite clientilor sai prin dezvoltarea si amplificarea relatiilor cu firma americana KOFAX, considerata ca fiind liderul mondial in ceea ce priveste aplicatiile software pentru procesarea electronica a documentelor“, a declarat Bogdan Mustata, Product Manager la Net Consulting.


    Net Consulting a considerat necesara existenta in portofoliu a unor solutii de procesare a documentelor pentru a se adapta cerintelor dinamice ale pietei si pentru a rezolva cerintele specifice ale unor categorii de clienti.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite
    miruna
    eu defapt sunt fiica lui mustata bogdan ci nu sunt un oricare cititor il pup din tot sufletul:love::heart:
    16 Octombrie 2005, 03:05:21