Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Siveco prezintă soluția AeL în Dubai

24 Februarie 2010



Siveco Romania participă la expoziţia Gulf Education Supplies and Solutions – GESS 2010 cu soluția de e-learning AeL. “Avem ocazia de a ne întâlni cu cei mai mari furnizori de soluţii educaţionale din toată lumea, dar şi cu beneficiarii proiectelor noastre din zona Golfului”, a declarat Florian Ciolacu, vicepreşedinte Siveco Romania. Soluţiile AeL dezvoltate de Siveco Romania sunt prezentate şi pot fi testate de participanţii la eveniment la standul Ministerului Educaţiei din Emiratele Arabe Unite. Aici este organizată o clasă virtuală în care profesorii prezintă lecţii în arabă, cu ajutorul platformei AeL, furnizate de Siveco România.


Siveco Romania implementează în şcolile din Emiratele Arabe Unite conţinutul educaţional interactiv AeL , constând în 3.200 de obiecte educaţionale AeL pentru biologie, fizică, chimie, geografie şi matematică, disponibile în arabă şi engleză. În prezent, peste 30,000 de elevi, studenţi si profesori din Emiratele Arabe Unite au acces la portalul naţional educaţional şi resursele interactive integrate.


Siveco Romania este prezent la standul Microsoft, unde vizitatorii pot explora soluţiile AeL, compatibile şi integrate cu tehnologia Microsoft. În 2009, Siveco Romania a fost desemnată de Microsoft drept "Partenerul Anului" în regiunea Europei Centrale şi de Est, pentru implementarea amplului proiect de informatizare a sistemului de învăţământ din România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite