Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cristian Popescu trece de la interimat la fotoliul de director general Cisco România

09 Martie 2010




Cisco România a anunţat astăzi numirea lui Cristian Popescu în funcţia de director general al operaţiunilor din România după ce acesta a ocupat funcţia de director general interimar pentru Cisco din iulie 2009. Pe atunci, directorul diviziei locale, Bogdan Constantinescu, a anunțat că părăsește conducerea Cisco România.



Cristian Popescu, în vârstă de 44 de ani, s-a alăturat echipei Cisco România în anul 2004 ca Enterprise Account Manager (manager de vânzări pentru conturi mari). Înainte de numirea ca director general, a condus echipele de vânzări ale segmentelor Enterprise, Mid-Market şi SMB (companii mari, medii şi mici). A contribuit la dezvoltarea unor proiecte de referinţă în România în domeniul comunicaţiilor de voce bazate pe IP. Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti – Facultatea de Inginerie Electrică – Cristian Popescu deţine şi o certificare postuniversitară în vânzări şi marketing de la Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS).


Cristian Popescu

„Sunt foarte entuziasmat de perspectiva de a conduce în România operaţiunile Cisco – o companie care investeşte continuu în dezvoltarea de noi modele de afaceri, de tehnologii şi de capabilităţi profesionale. Cisco are o echipă locală excepţională de tineri profesionişti dedicaţi pentru a demonstra excelenţa soluţiilor noastre către clienţii şi partenerii din România şi doresc ca acest angajament să fie dus mai departe”, a declarat Cristian Popescu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite