Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Printec este Silver Partner pentru 4 conferinte IDC Security Roadshow

10 Martie 2010




PRINTEC GROUP anunta participarea in calitate de SilverPartner in cadrul conferintelor IDC CEMA IT Security Roadshow. Tema editiei de anul acesta este “Lupta impotriva amenintarilor sofisticate: Strategii de securitate pentru o companie energica”, si se va desfasura in peste 25 de orase din Europa Centrală, Orientul Mijlociu şi Africa. Conferinta IDC IT Security Roadshow de anul acesta ofera o abordare holistica asupra securitatii IT, ajutand la intelegerea ei mai degraba ca un mod de dezvoltare aafacerii, decat un cost necesar sau obligatoriu, oferind sfaturi practice in dezvoltarea efectiva a programelor de securitate care raspund provocarilor din domeniul IT, modele de lucru, precum si informatii despre cadrul legal aferent.

Printec Group este Silver Partner al conferintei IDC CEMA IT Security Roadshow in mai multe orase: Bucuresti- 9 martie, Atena- 23 martie, Sofia- 24 martie si Zagreb- 13 mai. In calitate de Silver Partner al evenimentului, PRINTEC GROUP invita participantii la conferinta sa viziteze standul companiei, sa discute cu reprezentantii companiei prezenti la eveniment si sa asiste la prezentarea “Data Leakage Prevention (DLP) – Inainte si dupa implementarea Solutiei DLP”sustinuta de Grigorios Dimitropoulos, Master INFOSEC, CISSP, Product Development & Marketing Manager, Information Security Services , Printec Group.

Evenimentul este orientat in special catre factorii de decizie, managerii de top si specialistii IT din domeniul financiar bancar, transport, energie si utilitati, telecomunicatii si media, organisme guvernamentale si administratie publica. Conferinta va reuni experti internaţionali in domeniul securitatii pentru a discuta subiecte precum impactul schimbarilor economice globale asupra cheltuielilor de securitate in IT, riscuri si conformitate, tendintele viitoare, nevoile critice si provocarilein domeniul securitatii IT. In cadrul evenimentului, profesionisti de inalt nivel in domeniu vor oferi consiliere cu privire la investitiile de securitate si strategii pentru prevenirea atacurilor, prezentand, de asemenea, o varietate de studii de caz.


Grupul Printec ofera solutii integrate, fiind partener cu vendori de renume precum NCR, VeriFone, Talaris, Oberthur HP, Alcatel-Lucent, ECI, Comptel, PCCW, Infosys etc. Sediul Printec Group se afla in Atena, Greciasidetine filiale in Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, FYRO Macedonia., Kosovo, Moldova, Republica Ceha, Romania, Serbia si Muntenegru, Slovacia, Slovenia si Ucraina. Pentru mai multe informatii despre PRINTEC GROUP, va rugam sa vizitati www.printecgroup.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite