Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Alienware M11x, laptop mini pentru jocuri video

10 Martie 2010



eMAG, cel mai cunoscut magazin online din România, lansează mâine în premieră cel mai mic laptop de jocuri video din lume, Alienware M11X. Laptopul va fi disponibil începând cu data de 11 martie, la preţul de 3.999 RON. Laptopul produs de Dell a fost lansat la începutul anului la Consumer Electronics Show la Las Vegas şi a obţinut premiul de cel mai bun laptop de gaming în cadrul târgului. Deşi configuraţia şi reputaţia Alienware conduc la ideea de specializare pe gaming, prin ultra-portabilitatea sa, noul model este recomandat şi utilizatorilor de business sau celor aflaţi permanent în mişcare şi care au nevoie, în acelaşi timp, de de un sistem performant, cu o autonomie de peste 6 ore în aplicaţiile office.


Alienware

"România este una dintre cele 5 ţări din Europa în care compania Dell promovează seria Alienware”, a spus Radu Apostolescu, director de marketing eMAG. Pentru 2010, targetul pentru sistemele desktop şi laptop Alienware este de 1.000 de unităţi, spune el.



eMAG va lansa în scurt timp şi periferice din această gamă – căşti, mausuri, tastaturi, monitoare, genţi - astfel încât vom putea vorbi despre o serie completă marca Alienware.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite