Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Compania românească 4PSA atacă piața din Olanda

12 Martie 20104PSA, producătorul aplicției software utilizate de furnizorii de servicii Internet pentru a construi infrastructuri de tip “cloud computing” anunţă deschiderea unei reprezentanţe oficiale în Rotterdam, Olanda. Noul birou va coordona activităţile de vânzari şi suport tehnic ale companiei pentru zona Benelux (Olanda, Belgia şi Luxemburg). Reprezentanţa 4PSA din Olanda va explora mai eficient oportunităţile de afaceri oferite de către una dintre cele mai dinamice pieţe din Europa.


Coert CoomansOperaţiunile pe piaţa locală vor fi coordonate de către Coert Coomans (foto), un manager cu experienţă de peste 10 ani în industria Internet. Coert cunoaşte foarte bine piaţa de comunicaţii IP din regiune, fiind implicat înainte să se alăture 4PSA în conducerea a doua companii locale de succes. Biroul va promova soluţiile software 4PSA pentru Comunicaţii Unificate şi tehnologiile companiei care permit furnizorilor să livreze servicii de comunicaţii IP utilizând infrastructuri de tip “cloud”.


“Ţările din zona Benelux au o importantă rată de creştere pe piaţa serviciilor de comunicaţii IP. Prezenţa locală are ca scop identificarea şi tratarea nevoilor clienţilor într-un mod mai eficient atât pentru aceştia, cât şi pentru compania noastră. În acest fel, vom putea penetra piaţa mai bine datorită implementărilor mai rapide şi fără dificultăţi ale soluţiilor 4PSA.”, a declarat domnul Coert Coomans, managerul reprezentanţei 4PSA în Olanda.


Decizia de a deschide biroul din Rotterdam a apărut pe fondul creşterii consistente a cifrei de afaceri în această regiune. “În urmatoarele luni, activitatea reprezentanţei se va focaliza pe educarea pieţei prin descrierea avantajelor oferite de aplicaţiile cloud şi prezentarea potenţialului oferit de software-ului 4PSA. Pentru acest an estimăm o creştere cu 200% a cifrei de afaceri în zona Benelux şi a numărului de parteneri la peste 250.”, a declarat Bogdan Carstoiu, CEO 4PSA.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite