Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Transart: 2010 este un an de consolidare și de diversificare a ofertei

12 Martie 2010



Compania producătoare de software Transard, membră a DSM Group, spune că în 2010 va continua consolidarea cotei de piaţă şi va diversifica oferta atacând noi segmente de piaţă. Ţinând cont că, în 2009, companii importante de pe piaţa software-ului de business au suferit scăderi ale afacerii între 20% şi 40%, Transart s-a dovedit a fi o companie cu o bază solidă, menţinând uşoara scădere a cifrei sale de afaceri mult sub acest nivel (aproximativ 10%). DSM Group, din care face parte şi compania Transart, a încheiat anul 2009 cu o cifră de afaceri de aproape 10 milioane Euro.


Transart aniversează 13 ani de activitate în domeniul software-ului pentru afaceri și este între primii 10 jucători pe piaţa EAS (Enterprise Application Software) din România, conform studiului realizat de IDC. Principalele direcţii pe care Transart a evoluat în 2009 au continuat să fie centrate pe aplicaţiile din zona ERP (Enterprise Resource Planning) şi respectiv SFA (Sales Force Automation). Astfel, divizia ERP a înregistrat în 2009 peste 100 de clienţi noi, companii care activează în zona de comerţ şi distribuţie (FMCG, materiale de construcţii, instalaţii, electrice, IT) şi care au ales una dintre aplicaţiile B-ORG sau Neomanager pentru a-şi gestiona afacerile. Divizia Hermes, axată pe dezvoltarea şi implementarea de soluţii software care folosesc dispozitive mobile (Palm/Pocket PC) pentru Automatizarea Forţei de Vânzări şi Merchandising (SFA), şi-a sporit în 2009 portofoliul cu peste 40 de clienţi noi.


Transart este o companie cunoscută pentru dezvoltarea de soluţii software uşor de utilizat, care pot fi implementate într-un timp scurt şi sunt adaptate cerinţelor clienţilor săi. Produsele Transart includ: HERMES – soluţia completă pentru Automatizarea Forţei de Vânzare şi Merchandising, B-ORG – sistemul de tip ERP (Enterprise Resource Planning) pentru firme medii şi mari, Neomanager – sistem integrat pentru managementul IMM-urilor, soluţii pentru logistică – Hermes Logistic WMS, aplicaţii web. Serviciile oferite de Transart au stat la baza unei puternice relaţii de parteneriat cu clienţii săi. Din 2005 Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007 Transart este partener ISV Motorola. Detalii suplimentare la www.transart.ro.


Firme ca Eximtur Cluj, Transcarpatica Cluj, Orion Electrics Bucureşti, Chamade Botoşani, Sierra Model Sport Botoşani, Cybernet Bacău, Cirea Zalău sau Redatronic Târgu Mureş, care au ales produsele Transart acum 13 ani continuă această colaborare până în prezent, beneficiind de experienţa şi expertiza acumulată de Transart în toată această perioadă, dar şi de adaptarea la cerinţele în permanentă schimbare ale pieţei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite