Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Jidvei alege solutiile ARoBS pentru informatizarea distribuitorilor

18 Aprilie 2005




Ce masuri ati luat pentru a putea satisface pretentiile justificate ale marilor producatori si distribuitori?


Voicu Oprean: Cel mai important pas in acest sens il reprezinta largirea echipei de dezvoltare, promovare si distributie a solutiei ARoBS pentru automatizarea vanzarilor. Printre specialistii cooptati recent in echipa Optimall se numara absolventi de programe MBA din SUA si Germania, respectiv, persoane cu experienta bogata in programare, vanzari si relatiile cu clientii. Cresterea numerica si calitativa a grupului Optimall ne-a permis infiintarea departamentului de suport, al carui rol este de a oferi clientilor sprijinul necesar pentru depasirea obstacolelor inerente adoptarii unei tehnologii noi.
O alta directie avuta in vedere de ARoBS este stabilirea de parteneriate cu producatori de sisteme contabile si ERP, in cadrul carora am adauga valoare integrand solutia noastra cu sistemul distribuit de firma partenera. Exemple de astfel de parteneriate, bazate pe conceptul WIN-WIN, pe care il dorim implementat cu toate firmele producatoare de ERP din Romania, exista deja cu TH Junior (WinMentor), Junior Soft (DistribNet), Hamor Soft (hMarfa) si Alfa Software (AS2000). Parteneriatul vizeaza implementarea comuna a unor proiecte de SFA cu acesti producatori pentru optimizarea activitatii din firmele implicate in operatiuni de distributie de marfuri. In urma semnarii unor parteneriate cu acesti producatori, sistemul Optimall, SFA pe PALM si PDA va putea rula implicit in conexiune cu orice program de contabilitate. La ora actuala exista o versiune dezvoltata pe S.O. pocket PC 2003, cu terminale Qtech si HP.


Care sunt principalele atuuri ale solutiei Optimall prin raportare la cele oferite de principalii competitori?


Voicu Oprean: Avantajele prezentate de Optimall sunt multiple. Explicatia succesului inregistrat de solutia noastra sta in simplitatea, eficienta si flexibilitatea sa. Noi ii oferim clientului exact atat cat ii este necesar, fara a-i impune ajustarea sau inlocuirea sistemelor de gestiune pe care le are deja instalate. Raportat la produsele alternative prezente pe piata, Optimall permite, prin modulul special de interfatare, conectarea la aplicatiile de gestiune existente in firmele de distributie. Merita mentionat si faptul ca am efectuat deja peste 15 astfel de interfatari cu diverse softuri de gestiune si contabilitate, printre care amintim: Socrate, WinMentor, Practer, hMarfa, Ciel, DistribNet, AS 2000, Axer, AttoSoft sau SAP, liderul incontestabil al pietei de profil. Producatorii acestor sisteme au avut numai de castigat adaugand modulul de SFA la solutia lor. Suntem deschisi si la colaborari cu alti producatori de sisteme ERP care doresc sa isi extinda solutia oferita firmelor de distributie. Subliniez faptul ca o parte din acesti producatori au devenit chiar distribuitori Optimall. Orientarea noastra catre client contribuie atat la satisfacerea deplina a cerintelor acestuia, cat si la reducerea costului automatizarii vanzarii si a timpului necesar implementarii. Totodata, noi oferim clientilor solutia completa: atat terminale mobile cat si softul specific, iar datorita designului sau eficient sistemul Optimall poate fi pus in functiune in maxim o saptamana de la data inceperii instalarii.


Care sunt asteptarile dvs. legate de colaborarea cu ARoBS Transilvania?


Cristian Fuga: Ne dorim doar ca ARoBS sa isi faca treaba asa cum avem informatii din piata ca a facut-o pana acum. Cat despre solutia Optimall, speram sa ne aduca avantaje palpabile chiar mai repede decat rezulta din spusele „parintilor“ ei.


Ne puteti oferi exemple concrete de adaptare a solutiei dvs. la cerintele in continua schimbare ale pietei?


Voicu Oprean: Bineinteles. In functie de cerintele beneficiarului, sistemul Optimall poate include oricare din urmatoarele module de activitate: preluarea comenzilor (Optimall Pre-sales), vanzarea din masina (Optimall Van-Sales), preluarea informatiilor privind concurenta si pozitionarea marfii pe rafturi (Optimall Merchandising), gestiune de ambalaje sau modul de supervizori.
De asemenea, firmelor de distributie nationale cu puncte de lucru numeroase, le putem pune la dispozitie solutii integrate de raportare a rezultatelor fortei de vanzari. Ca o inovatie pe piata, oferim Optimall GPS, sistem care integreaza o aplicatie clasica de automatizare a vanzarilor cu sistemul de localizare a parcului auto prin GPS. Astfel, pe langa automatizarea vanzarii se realizeaza si localizarea masinii prin legarea sa la un dispecerat.


Ce obiective pe termen scurt ati trasat pentru produsul Optimall?


Voicu Oprean: Dorim sa crestem atat numarul de clienti cat si de interfatari cu cat mai multe sisteme si asteptam producatorii de solutii de contabilitate sau ERP sa ia legatura cu noi daca exista cerere de solutii mobile printre clientii lor. Dorim sa ii asiguram pe producatorii de sisteme ERP ca nu suntem un concurent pentru ei, ci un partener si inca unul cu experienta de peste 7 ani in dezvoltarea de proiecte complexe pe piata internationala.



Prezentare Jidvei:
Recunoscuta pentru calitatea si gama larga a vinurilor sale, firma JIDVEI SRL isi are sediul in regiunea Tarnavei, mai exact in Valea Tarnavei, intre localitatile Tarnaveni si Blaj, la limita dintre judetele Mures si Alba.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Mihaela
Bravo! Chiar daca fizic sunt departe de voi, sufleteste ma simt inca apartinand firmei ARoBS. Asa incat continui sa ma bucur alaturi de minunatii dezvoltatori de soft si de liderul lor, ca si cum as fi acolo. Felicitari si la mai mare in continuare! Eu stiu ca meritati succesul, cunoscand munca sustinuta, implicarea si eforturile voastre permanente si sustinute de a ferici clientul! Va pup! Miha :)
19 Aprilie 2005, 05:24:07
un client
povesti de adormit copii cumparati si o sa vedeti!!!! Terminale proaste care se incarca de doua ori pe zi, fara garantie etc
04 Iulie 2005, 05:16:19
Mihai
Mai da tu de unde stii ca se incarca de 2 ori pe zi? sau nu stii ca se pot incarca si mereu on-line, numai ca unii "manageri" se zgarcesc la valoarea comunicatiei GPRS.
29 Septembrie 2006, 03:34:51
ddfd
[b]xxxx[/b]
30 Octombrie 2006, 01:48:18