Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cisco anunţă Borderless Networks Architecture

18 Martie 2010



Compania Cisco a prezentat, într-o sesiune de teleprezenţă organizată în cinci locaţii – Bucureşti, Budapesta, Istanbul, Tel Aviv şi Boston – arhitectura de generaţie viitoare care ajută organizaţiile să inoveze şi să-şi transforme afacerile, pe care a denumit-o Borderless Networks Architecture (BNA).
În prezent, cererea tot mai mare de mobilitate şi conexiuni video, necesită o nouă arhitectură de reţea, una care să asigure experienţe integrate, securizate şi de încredere. 65% din traficul Cisco prin reţea este în prezent video.
Ce este mai exact Borderless Networks Architecture? Este arhitectura de reţea care permite oricărei persoane să se conecteze cu oricine, oriunde şi cu orice dispozitiv, într-un mod securizat şi unitar.
Organizaţiile obişnuiesc să îşi desfăşoare activitatea într-un perimetru limitat, aplicaţiile fiind găzduite în propriile data centere, de unde pot fi controlate foarte uşor, însă odată cu apariţia unor dispozitive şi aplicaţii care elimină graniţele, cum ar fi cloud computing, aplicaţiile pot exista practic oriunde.
BNA permite afacerilor să opereze mai bine în această nouă lume. Care sunt serviciile asigurate de noua arhitectură? Servicii video, prin aplicaţia Medianet, servicii green, prin aplicaţia EnergyWise Orchestrator, care gestionează şi reduce consumul de energie, servicii de securitate, prin aplicaţia TrustSec şi servicii de mobilitate, prin AnyConnect.
Odată cu noua arhitectură, Cisco lansează şi o ofertă competitivă de switch-uri ale căror performanţe şi capabilităţi sunt mult sporite. De asemenea, aceste noi produse au fost gândite şi pentru segmentul de piaţă care încă mai este sensibil la preţ.
„Practic am lansat organizaţia fără frontiere, indiferent de locaţie, pentru că oriunde ne-am afla – aeroport, cafenea, sală de conferinţe – vrem să fim conectaţi cu mediul de lucru. În ceea ce priveşte noua ofertă de switch-uri, organizaţiile în care există switch-uri Cisco vechi nu trebuie să treacă la noile switch-uri. Ele pot beneficia de îmbunătăţirile pe care noua arhitectură le poate aduce în activitatea lor”, a declarat Robert Soderbery, Senior Vice President and General Manager, Ethernet Switching Technology Group, Cisco.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite