Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Cisco actualizează portofoliul de produse de switching

22 Martie 2010



Pentru a-şi ajuta clienţii să-şi accelereze creşterea afacerii, Cisco a lansat soluţia Borderless Access, care cuprinde produse şi servicii pentru comunicaţii cu fir şi fără fir, foarte securizate şi fără întreruperi, administrarea complexă a energiei în întreaga companie şi livrarea optimizată a aplicaţiilor video. Ca parte a acestei arhitecturi, Cisco introduce o serie complet nouă de linii de produse fixe de switching: Cisco Catalyst 3560/3570-X Series şi 2960-S Series - care oferă o suită cuprinzătoare de noi servicii, preţ flexibil la nivelul de intrare şi o garanţie limitată, sporită, pentru durata de viaţă. În plus faţă de liniile de produse de switching, Cisco a anunţat noi inovaţii în routare în zonele securităţii avansate şi performanţei. Arhitectura Cisco Borderless Networks, care defineşte atributele necesare pentru a sprijini organizaţiile care sunt din ce în ce mai distribuite şi care au o mobilitate ridicată, este proiectată să permită organizaţiilor să conecteze pe oricine la orice, oriunde şi oricând - totul într-un mediu foarte sigur şi fără întreruperi. Cisco livrează această arhitectură prin servicii de reţea pentru video, administrarea energiei şi pentru securitate care sunt incluse în platformele sale de routing, de switching, de comunicaţii fără fir şi de securitate pentru a crea o soluţie cuprinzătoare de comunicaţii fără graniţe.


Cisco EnergyWise se foloseşte de inteligenţa reţelei pentru a ajuta clienţii să controleze proactiv consumul energiei şi să scadă costurile de operare şi amprenta de carbon. Cisco TrustSec este o soluţie de securitate de generaţie următoare care permite clienţilor să desfăşoare politici de securitate pe toate tehnologiile de acces, fie că ele sunt cu fir, fără fir sau reţele virtuale private. Combină identitatea şi politicile pentru a asigurara că utilizatorii sunt autentificaţi şi că li se oferă acces la reţea în funcţie de identitate. Cisco a anunţat că Cisco TrustSec este disponibil acum pentru portofoliul de produse Catalyst 3560/3750.


Soluţiile Medianet permit organizaţiilor să profite de aplicaţiile video pentru a transforma interacţiunile forţei de muncă. Tehnologia permite detectarea şi optimizarea fluxului video şi a punctelor finale video, precum şi alocarea şi prioritizarea resurselor de reţea astfel încât fluxul video să poată fi livrat de la orice dispozitiv, precum o unitate Cisco TelePresence, către un mediu, precum un laptop sau un telefon mobil. Medianet 1.0 este acum suportat pe noile switchuri fixe Catalyst şi pe routerele Cisco ISR G2.


Cisco Catalyst 3750-X şi 3560-X: Navele amiral ale portofoliului de produse fixe de switching, care pot fi stivuite sau instalate independent livrează switching de performanţă ridicată cu Ethernet 10gigabit, PoE+ pentru toate porturile şi un modul de uplink flexibil şi inteligent. Pe lângă StackWise Plus, care oferă disponibilitate ridicată căii de date, Cisco a introdus de asemenea Cisco StackPower, o tehnologie de interconectare energetică ce aduce o rezilienţă energetică fără precedent unei stive de switchuri Catalyst 3750-X Series. Cu Cisco Stack-Power, sursele de alimentare a până la patru switchuri pot fi partajate ca resursă comună între toate switchurile. În eventualitatea în care se defectează vreo sursă de alimentare, se menţinea energia pentru aplicaţiile critice afacerii, în timp ce se taie energia pentru dispozitivele cu prioritate mai scăzută, aşa cum sunt ele definite de către utilizator. O singură sursă de 1100-watti poate furniza energie pentru până la patru switchuri şi pentru punctele finale critice misiunii ataşate lor, ceea ce ajută la continuarea afacerii. Switchurile Catalyst 3750-X şi 3560X se livrează cu Cisco Smart Operations, un set de unelte şi capabilităţi care permit implementarea fără atingere şi instalarea într-o reţea fără graniţe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite