Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Microsoft pregătește un nou update pentru Internet Explorer 6 și 7

30 Martie 2010



Pentru că e marți, Microsoft pregătește un nou update de securitate pentru Internet Explorer, dar pentru o problemă care afectează doar versiunile 6 și 7, iar utilizatorii Internet Explorer 8 sunt scutiți de bătăi de cap. De asemenea, utilizatorii care au făcut adoptat sistemul de operare Windows 7 nu sunt afectați de probleme, spun oficialii Microsoft. Update-ul de astăzi, care va ajunge și în Românoia cât de curând, rezolvă nouă probleme din Windows. Microsoft recunoscuse oficial problemele de securitate în urmă cu câteva săptămâni.
Vulnerabilitatea Internet Explorer de tip zero day permite unui hacker să obțină controlul total asupra computerului, dacă utilizatorul urmează link-urile primite pe mail și accesează un site infectat. Printre cele nouă patch-uri sunt și unele pentru Windows 7. Microsoft a lansat acest update mai devreme decât data normală, ceea ce indică faptul că au fost atacuri și sunt exploatate aceste vulnerabilități.
Microsoft recomandă tuturor utilizatorilor să folosească browserul Internet Explorer 8 și să facă update-urile de sistem pentru a evita alte probleme.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite