Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Microsoft: update pentru 25 de erori

09 Aprilie 2010



Microsoft lansează marțea viitoare o serie de 11 update-uri pentru Windows, care corectează 25 de erori din aplicațiile de bază Office, Exchange și chiar din platforma de operare. Patch-ul include o eroare care este deja exploatată de pirații Internetului. Cinci dintre buletine sunt marcate cu nivelul maxim de importanță, cu alte cuvinte, aceste vulnerabilități software permit hackerilor să controleze de la distanță computerele infectate. Alte cinci buletine sunt de nivel "important" și unul este "moderat".


Gigantul software rezolva două dintre problemele de securitate IT cel mai des exploatate, despre care se discută activ în cercurile specialiștilor. Este vorba de o vulnerabilitate în VBScript, care permite executarea unui cod care apoi acordă controlul asupra sistemului atacatorului. Cealaltă problemă este în Server Message Block, un protocol care permite atacuri de tip Denial-of-Service (DDoS).


Sunt afectate versiuni variate de Windows: de la 2000, XP, Vista și până la Windows 7, dar și sistemele Server 2003, Server 2008 și altele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite