Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Tandberg propune videoconferințe HD cu noul C40

12 Aprilie 2010



Tandberg îşi lărgeşte gama de echipamente din seria C, cu noul codec C40 conceput pentru a facilita extinderea disponibilităţii video conferinţelor în format HD. Noul produs este bazat pe Tandberg C90, echipament deja recunoscut în numeroase rânduri ca fiind cel mai avansat codec destinat zonei de teleprezenţă de pe piaţă, fiind în acelaşi timp adaptat cerinţelor organizaţiilor de orice mărime. Lansarea C40 se încadrează în strategia Tandberg de a oferi soluţii accesibile de video conferinţă şi teleprezenţă, care să permită rezoluţii de până la 1080p, posibilitatea unor locaţii multiple cu o multitudine de microfoane şi intrări audio, funcţionalităţi care să mulţumească integratorii, toate la un preţ cât se poate de competitiv. La ora actuală, Tandberg este singurul furnizor care permite conversia de la un sistem de codare la altul, păstreză calitatea video pentru toţi participanţii, toate acestea fără a aplica un standard comun aflat la cel mai jos nivel suportat de către toţi participanţii.


Tandberg C40


Ira Weinstein, analist şi partener al Wainhouse Research declară: “Multe organizaţii folosesc o combinaţie de echipamente destinate teleprezenţei, sisteme de video conferinţă HD şi soluţii complexe de comunicare. Noul C40 se potriveşte de minune acestei abordări, oferind o soluţie accesibilă, în concordanţă cu standardele tehnologice de bază, care poate fi integrată oricărei săli de conferinţe sau oricărui loc de întâlnire şi care poate creşte accesibilitatea către toate aceste facilităţi”.



“Atunci când vorbim despre o nouă modalitate de lucru, soluţiile de video-conferinţă şi teleprezenţă oferă cel mai înalt grad de beneficii atunci când acestea sunt accesibile tuturor”, declară Frederik Halvorsen, CEO Tandberg. “Cu toate acestea, suntem conştienţi de faptul că o singură dimensiune nu este potrivită pentru toată lumea. Tocmai de aceea Tandberg continuă să furnizeze soluţii HD interoperabile, ca C40, pentru ca toţi clienţii, indiferent de mărimea acestora sau resursele disponibile să se bucure de cea mai mare flexibilitate şi de cea mai înaltă calitate posibilă.”



Cu ajutorul noului C40, seria C de la Tandberg include la ora actuală patru codecuri gândite să atingă o întreagă gamă de necesităţi. Seria C este în întregime interoperabilă cu alte platforme bazate pe soluţiile de video-conferinţă sau teleprezenţă standardizate de tipul platformelor de comunicare unificate cum este spre exemplu Microsoft Office Communicator.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite