Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Check Point: afaceri în creștere cu 26%

29 Aprilie 2010



Check Point Software Technologies, furnizor de soluții de securitate IT, a anunţat rezultate financiare pentru trimestru întâi, încheiat la 31 martie 2010, respectiv venituri de 245,1 milioane de dolari, în creștere cu 26%, iar profitul net a fost de 98 de milioane de dolari, în creștere cu 21% comparat cu aceeași perioadă a anului anterior. Creșterea este stimulată și de lansarea anul acesta a unor noi tehnologii de securitate, precum soluția de prevenire a pierderii datelor și cea de management unificat al securității.

Check Point

Soluția Check Point pentru Prevenirea Pierderii de Date (DLP) – o soluţie bazată pe reţea care ajută afacerile să schimbe accentul în ceea ce priveşte pierderea de date, de la detecţie la prevenire prin protejarea prealabilă a informaţiilor sensibile – regulamente, informaţii confidenţiale şi private – ferindu-le de pierderi accidentale. SmartEvent Software Blade – o soluție de management unificat al securității pentru vizibilitate în timp real la nivelul mai multor sisteme de securitate, inclusiv Firewall, Prevenirea Intruziunii (IPS), Prevenirea Pierderii de Date (DLP) şi puncte de lucru finale.



Îmbunătățirea semnificativă a performanțelor programelor antivirus și a filtrării adreselor URL – utilizarea unei tehnologii de lucru în flux crește spectaculos performanța software blades, iar porțile de securitate Check Point sunt actualizate fără niciun cost adițional. În plus, Check Point a extins tehnologia sa brevetată de accelerare SecureXL și la dispozitivele UTM-1, crescând semnificativ performanța echipamentelor de tip firewall. Check Point Abra – o soluție pentru un mediu de lucru virtual sigur, care se instalează de pe un stick USB criptat şi care oferă companiilor o alternativă sigură și convenabilă pentru asigurarea accesului la reţea a PC-urilor terţe.



Criptare automată ZoneAlarm DataLock pentru întreprinderi mici și consumatori – echipat cu autentificare pre-boot, ZoneAlarm DataLock previne accesul utilizatorilor neautorizați la informațiile stocate, criptează automat tot conținutul hard drive-ului pentru a proteja datele private confidențiale de pe laptopuri și agende electronice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite