Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Panda aduce īn Romānia suita Internet Security

03 Mai 2010



Panda Security, unul dintre cei mai cunoscuţi producători mondiali de soluţii de securitate IT, lansează noua versiune a produsului Internet Security 2010 la un preţ special, împreună cu un DVD cu filmul lui James Cameron, Avatar.Panda Security a luat decizia de a oferi utilizatorilor săi posibilitatea de a achiziţiona soluţia Panda Internet Security 2010 împreună cu filmul fără alte costuri. Compania a creat şi o cutie personalizată în care cumpărătorii vor regăsi atât soluţia de securitate, cât şi un DVD cu filmul de Oscar. Pachetul promoţional este disponibil pe piaţa din România începând din data de 3 mai în principalele lanturi de retail, dar si in magazinele online.


Internet Security"Această iniţiativă face parte din strategia de marketing a companiei de a furniza soluţii de securitate IT pentru toţi utilizatorii într-un mod cât mai atractiv”, a declarat Oliviu Talianu, directorul Panda Security România. “Fără niciun cost suplimentar, cumpărătorii Panda Internet Security 2010 vor primi şi un DVD cu Avatar. Am ales aceasta superproducţie deoarece tema principală a acesteia este protejarea mediului, lucru pe care Panda Security îl susţine”, a mai spus Oliviu Talianu. Aceasta este prima dată când Panda Security a creat o cutie separată pentru produsele proprii, în vederea promovării. "Scopul nu este doar diferenţierea soluţiilor noastre de cele ale competitorilor, ci şi aceea de a crea o ofertă cu valoare adaugată pentru clienţii noştri. Consideram că în acest sens un produs în serie limitată este cea mai potrivită metodă”, a adăugat oficialul companiei.


Pachetul promoţional care cuprinde noua soluţie de securitate IT Panda Internet Security 2010 şi filmul Avatar va fi distribuit nu doar în Romania, ci şi în Spania, Brazilia, Grecia, Portugalia etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite