Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EMC lanseaza gama de produse vPlex

10 Mai 2010



In contextul deschiderii evenimentului EMC World 2010, EMC a lansat o gama noua de produse, vPlex, destinata virtualizarii, administrarii si colaborarii asupra resurselor de stocare. Seria de produse vPlex este formata din: vPlex Metro, vPlex Geo si vPlex Global.
,,Sunt doua aspecte relevate in legatura cu managementul stocarii in centrele de date actuale: Local Federation, cooperarea locala la nivelul resurselor de stocare si Global Federation: accesarea si mutarea datelor la distanta. Noile produse EMC adreseaza aceste aspecte si vor schimba viziunea asupra centrelor de date,,, a declarat Brian Gallagher, President Storage Virtualization Product Group.
vPlex Metro - permite stocarea si accesul datelor la distanta, pana la 100KM, remote acces intre locatii precum si relocarea masinilor virtuale, aplicatiilor si informatiilor intre centre de date in locatii diferite. Produsul va permite mutarea rapida a proceselor intre centrele de date in functie de capacitate si disponibilitate precum si crearea unor centre de date virtuale prin conectarea unor centre de date mai mici. Limitarea de 100km este data de timpul de raspuns al aplicatiilor care trebuie tinut minum dar depinde si de latimea de banda disponibila. Pe viitor insa astfle de limitati vor fi eliminate iar functionalitatile vor fi disponibile indiferent de locatie, in orase, tari sau continente diferite. Astfel se va putea muta procesarea datelor inclusiv pe criterii de cost redus al energiei in anumite regiuni.
EMC se asteapta ca noua gama de produse sa contribuie consistent la evolutia financiara a companiei, previziunile fiind pentru o crestere a cifrei de afaceri de la 14 miliarde USD la 16,5 miliarde USD in urmatorul an fiscal. Divizia Cercetare si Dezvoltare va beneficia de o crestere a bugetului de 20%, in mod curent fiind de 1,7 miliarde USD.


Subiect in curs de actualizare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite