Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Verbatim propune o soluţie NAS cu 8TB de stocare

12 Mai 2010Verbatim lansează noul PowerBay DataBank NAS, un sistem de hard discuri bazat pe patru cartușe, robust și securizat ce oferă până la opt terabytes capacitate de stocare. Acesta se adresează unei piețe în dezvoltare pentru stocarea atașată rețelei – afacerile mici și mijlocii. Sistemul PowerBay NAS permite împărțirea în siguranță a fișierelor într-o rețea și pe internet. Dispune de două porturi Gigabit Ethernet și două porturi USB 2.0 pentru conectarea oricărui dispozitiv extern USB sau de printare, criptare 256 bit AES pentru securitatea datelor și transfer rapid al datelor cu ajutorul unui port eSATA.
Verbatim PowerBay DataBank
Poate fi folosit drept server de fişiere oferind setări pentru multiple grupuri de utilizatori, FTP/HTTP Download/backup, UPS suport, suport Apple AFP 3.1 pentru Mac OS9/X şi Macintosh Time Machine. Este de asemenea compatibil cu serviciul Windows Server 2003 /2008 Active Directory. Dispune de multiple configuraţii RAID (0, 1+rezervă, 5, 5+rezervă), inclusiv RAID 6 pentru backup şi recuperare de date.


Fiind introdus de către Verbatim în acelaşi timp, DataBank PowerBay Removable Hard Drive System, reprezintă o soluţie single-bay ce poate fi folosită în combinaţie cu PowerBay NAS. Seria Verbatim PowerBay foloseşte un sistem de înlocuire a HDD-urilor “hot swappable” ce au capacităţi începând de la 500GB, 1TB sau 2TB. Permite utilizatorilor fără experienţă IT să scoată sau să înlocuiască rapid cartuşele fără a fi necesară închiderea sistemului. Carcasa DataBank NAS şi cartuşul au fost proiectate pentru disipare eficientă a căldurii şi pentru asigurarea unui curent de aer către HDD. În plus viteza ventilatorului din spatele carcasei este automat ajustată pentru a optimiza această răcire.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite